mariacutie1    

Dette er Morro!

siden jeg har begynt å blogge for fult i det site også har jeg begynt å blogge litt andeledes en det jeg har gjort tidligere så har jeg fått flere lesere og kommentarer på innleggene mine, det er egentlg veldig morro, og gjør så jeg bare får mer og mer lyst til å blogge. Disse tre siste dagene så har jeg gått fort opp på blogg lista over Gran kommune, jeg var ikke på lista en gang for tre dager siden med denne bloggen og igår lå jeg på rund plass 60, Og idag så har jeg gått opp til plass 3 på blogg lista. 

Det er morro å se at det er noen som er interisert i å lese bloggen min og jeg håper at dere liker den, håper dere fortsaetter å lese og kommentere bloggen min. legg igjen linken til deres egentlig blogg også hvis dere har så skal jeg ta en titt innom bloggen din. 

Det er bare å komme med innspill til hva jeg kan blogge om og som innteriserer dere til å lese bloggen min!

Skrevet 21.09.2012 kl.22:34 i Blogg 4 kommentarer Permalenke Tips en venn

4 kommentarer

Gratulerer så mye med toppliste plass i ditt distrikt, Maria :) Tusen takk for den veldig hyggelige kommentaren du la igjen på bloggen min, det setter jeg stor pris på. Jeg la merke til at du hadde en blogger-profil(den du svarte med på bloggen din), hvis du redigerer den kan du legge inn en direkte link til denne bloggen under webpage eller nettside. Da kan alle som klikker på din profil raskt finne frem til din nettside. Da vil du også kunne få fler besøkende.

Ønsker deg en super helg :D
Maria Careface

21.09.2012 kl.23:04

Mari: tusen takk. :) Bare hyggelig :) tusen takk for forslaget skal huske på det, så kanskje jeg får enda flere lesere på bloggen min jeg å :)

Takk, ha en super fin helg videre du å! :D
Det gjør du da :) Kanskje er det også lurt å fjerne linken til den tomme blogspot bloggen din, hvis du ikke skal bruke den til noe da?
Maria Careface

22.09.2012 kl.11:08

Mari: takk :) takk for tipset, skal huske på det.

Skriv en ny kommentar

hits