mariacutie1    

Kategori: Blogg


loveyou

hehe, random overskrift og litt overaskende at jeg blogger på denne bloggen egentlig :p hehe♥ blogger jo egentlig på backwards.blogg.no men fikk lyst til å logge inn på denne bloggen en liten tur og så at jeg faktisk har noen få lesere på denne bloggen uansett om jeg ikke blogger på denne lenger :) korselig da og se at det er noen som er innom hver dag. 

men mens jeg er inne her så ka jeg si det at jeg kan komme til å blogge et innlegg nå og da, de gangene jeg ikke orker å blogge på backwards så kommer jeg nok til å blogge her♥ så som jeg sa det vil komme til å komme et innlegg her nå og da.

men natta♥ det er vel på tide å legge se så, god natt allesammen og sov godt. glad i dere alle♥ 
Fy sååå ...

Ahh, fyy sååå morro det er å kjøre atv! Har vært ute å kjørt atv i nesten 1 time nå i skogen og på veien og litt. Det er utrolkg gøy! Hihi<3

Be HAPPY?

er det noen vits? ja det er det, du bli mye bedre likt da og du blir bare mye mer glad hvis du smiler og prøver å bli glad, du bli glad av det selv. men uansett hvos lite du egentlig føler får å være glad så prøv! prøv å vær glad å smil. verden bli såå mye bedre av det. lover dere. Jeg må bare tro på det jeg akk skrev fordi jeg trenger noe å tro på nå, og det er det jeg prøver på, jeg prøver å smile og være glad gjennom dagene som går, og liver blir bedre av det, og jeg bli dedre likt :) 

det gikk bra helt til nå!

Ok, jeg ble skuffa over at det gikk an å være så barnslig av deg, men så når jeg tenkte over dette at du også hadde slettet meg så tålte jeg ikke mer. Og når jeg snakker til deg og det jeg fortalte deg den ene dagen på potetfestivalen JEG MENTE ALT! men du fikk tydelig vis ikke med deg halvparten av det jeg sa til deg engang, så takk for at du hører etter når jeg snakker til deg. og hvis du ikke fikk det med deg så kan jeg skrive det her hva jeg faktisk sa til deg! " Du kan jeg snakke med deg? Du jeg beklager hvis jeg ikke har fått vist deg det så godt at jeg fortsatt vil være vennen din, jeg klarer meg ikke uten deg, du kommer ALLTID til å være bestevennen min, så beklager hvis jeg ikke har klart å vise deg det, men jeg er ikke så flink til å vise ting. beklager. Men som jeg sa jeg kommer ikke til å klare meg uten deg som venn, du er så god å snakke med du, og det er godt å snakke med deg, jeg håper vi alltd er venner, uansett hva." etter det så gikk vi bak de andre litt så spurte jeg om vi skulle gå til de andre som var foran oss, og grunnen til at jeg ikke sa noe mer var fordi jeg ikke ville gråte foran deg! jeg klarte ikke å si mer før jeg hadde begynt å gråte, så beklager, men jeg ville ikke vise hvor følsom jeg egentlig er, men hvis jeg hadde begynt å gråte når jeg sa det til deg kanskje du hadde trodd på meg? eller jeg vet ikke, du hørte tydelig vis ikke hva jeg sa så, du sa hvertfall ikke noe av det jeg sa til deg til de andre, du sa bare at jeg ville ha deg som venn, så takk da. DU er forsatt bestevennen min, men jeg er tydelig vis ikke vennen din så takk. jeg skal ikke bry meg om deg noe mer jeg, hvis det er det du vil! OG sånn så du vet det så er jeg glad for at ting har blitt bedre for deg! fortsatt glad i deg vettu, og du betyr fortsatt masse for meg! så håper allt blir perfekt for deg!!

Slappeste dagen ever!

hei, siden jeg ikke har så mye å gjøre idag så tror jeg at det kommer til å bli en del blogging på meg idag, så det er bare å holde seg oppdatert på bloggen min så kommer det nok til å komme mange forskjellige innlegg idag tror jeg. 

Siden dette er en av de slappeste dagene ever, så har jeg på meg jogge bukse og bare slapper av med musikk på høyt volum på rommet mitt, utrolig kos egentlig men jeg føler meg så slapp så skal nok rydde rommet litt. ser ikke ut på rommet mitt nå og det harr det ikke gjort på en stund så er vel på tide å få ryddet litt. også kanskje jeg jogge meg en tur etterpå, vi får se, kommer an på når brødra mine kommer hjem fra bursdag så kansje jeg joiner dem litt idag, savner egentlig å henge med dem og dagen, en del år siden jeg var så mye med dem nå så. men blogges da :)

 


kjeder meg :ppGLEDER MEG SÅ G*******

åhh, jeg gleder meg sååå! det er utrolig lenge til da, helt til sommer ferien igjen.. :( men da skal jeg til England, Jeg skal dit i starten av ferien sammen med korpset og kose meg og spille litt :D det kommer til å bli så utrolig kos det at jeg skjønner ikke at det går an.

Men etter jeg har kommet hjem igjen fra england med korpset, litt lenger utti ferien så skal jeg være med Rikke, Monica (moren til Rikke) og kjæresten til moren til Rikke Til engand! :D de skal spandere turen på meg! :DD *glad barn* så nå skal jeg bare begynnne å spare penger til ferien så jeg har noen penger å handle for i England, fordi jeg har en stooooor følelese av at jeg og Rikke kommer til å shoppe utrolig mye mens vi er der! hihi♥ kommer til å bli verdens beste ferie noen sinne! ♥♥


LOVE U JENTA MIIII!♥♥♥ ;***

mhmmm

Hva var det jeg hadde tenkt til å blogge om nå? sånn serr jeg glemte det akkuratt.... Jooo da kan jeg blogge om hva jeg gjør og skal gjøre idag da. Jeg har vasket og sånn nede hos bestemor så jeg tjente litt penger da. også nå sitter jeg bare å later oppe på rommet mitt mens jeg hører på musikk, men jeg vurderer egentlig å bytte om og stikke ut  å kjøre firehjuling hvis jeg får lov, eller så tror jeg nok at jeg tar å jogger meg en tur, har negynt å bli støl etter igår, men da får jeg vel bare bevege på meg så det går over da :p hehe.hva har dere gjort idag? 
hva skal dere idag? 

Vi jenter elsker at gutter....

Vi jenter elsker at gutta klemmer oss bakfra, og at de tør å være seg selv nå de er med deg og rund andre. 
At de sier at vi er de enste i hele verden som han liker.
At han tørr å kysse deg foran gutta unsett hvike tilfelle det er.
At han viser at du er jenta hans og ingen andre sin.
At han tørr å komme bort til deg uten å være helt nøørd. 
At han gir deg genseren din hvis du er kald.
At han kommer bort til deg hvis han ser du har det vondt eller er lei deg.
At han gjør ALT for deg når du trenger det.
At han ringer deg bare for å si at han elsker deg og er glad i deg (savner deg).
At han gjør alt for å være med deg når som helst.
Hvis han ser det har kjedd noe slipper han alt han har kun for å hjelpe deg.
At han er en som tørr å si i fra om alt uansett hva det gjelder.
At han er erlig med deg og ALLTID sier sannheten.

 

 

noen som er enige? 
 

Utrolig MORRO

åhh, det har bare vært så utrolig morro idag, vi har hatt balldag i dag på skolen. Vi vant to av kampene våres, tapte en og fikk uavgjort en gang, men vi kom desverre ikke videre til semifinalen.. :( men vi gjorde det ganske bra da, men uansett så hadde jeg det korselig i dag. Men på morgenen idag når jeg sto opp og litt utover dagen så reinet det, men det ga seg heldivis til slutt da. 

Etter skolen så ble jeg og Rikke henta så reiste vi hjem, og spiste litt. Ettter det lånte vi firehjulingen til broren min og kjørte litt her og der i skogen og litt :) det er morro. også fikk Rikke kjørt litt også så kanskje hun tørr å kjøre mer alene nestegang :pp men hun er flink da. 
SEX

Alle som har hund kaller ham King, Rex eller lignende. Jeg kalte min for Sex, bare for moro skyld. Nå er jeg imidlertid ganske flau over å ha Sex. Sist jeg hadde Sex på kontoret, fikk jeg kjeft av sjefen for å ha spurt frøken Hansen om hva hun syntes om Sex. Da jeg forsøkte å forklare sjefen at jeg hadde hatt Sex siden jeg var elleve, svarte han at jeg var litt av en type. Da jeg giftet meg og dro på bryllupsreise, tok jeg selvfølgelig hunden med. Jeg sa til resepsjonisten på hotellet at jeg ønsket et rom for mannen min og meg, og et spesielt rom for Sex. Resepsjonisten svarte at alle rommene på hotellet var for sex. - Du misforstår, forsøkte jeg, - Sex holder meg våken om natten. - Meg også, betrodde resepsjonisten meg. Hunden min angrep en gang en annen hund og jeg gikk rettens vei for å beholde den. - Ærede dommer, sa jeg - jeg hadde Sex før jeg giftet meg. - Jeg også, repliserte dommeren. Da fortalte jeg ham at etter at jeg giftet meg ville ikke mannen min at vi skulle ha Sex lenger. - Samme her, sukket dommeren. Her om dagen stakk hunden av. Jeg trasket i timevis i nabostrøket for å finne den. En politibil kjørte opp på siden av meg og spurte hva jeg gjorde i denne gaten klokken tre om natten. - Jeg leter etter Sex, svarte jeg. Politifolkene vekslet blikk og ba meg høflig, men bestemt om å ta plass i baksetet og bli med på stasjonen. - Har dere Sex på politistasjonen ? spurte jeg. Nå er jeg hjemme igjen etter to dagers varetekt. Hunden er også kommet hjem etter sin søken etter det annet kjønn. Den har nå fått navnet Trygve.

 

måtte bare stjele den fra Knoxie.blogg.no!


dorlig kvalitet.. og gammelt bilde.

får vel si God natt da.

ja da begynner jeg å bli litt trøtt, så da skal jeg bare ordne klar tingene til fotball/ball dagen i morgen. Så skal man legge seg, så da sier jeg godnatt til dere alle sammen! sov godt :)


-Jeg savner deg..

ANNBEFALES

Jeg har drivd å sett på en del klær fra Bikbok i det site å di har kjempe mye fint, men jeg har ikke kjangsen til å reise til bikbok for å kjøpe det jeg vil ha, men det problemet at jeg må reise så langt for å kjøpe det jeg vil ha, har jeg ikke lenger.  Endelig så kan jeg jøpe klær fra bikbok.com 

 

skulle ikke vært lov!

I det siste har jeg hatt kjempe god selvtilitt, men det har nå forandret seg!  Jeg stiller meg på vekta ser at jeg har gått ned i vekt, ser meg i speilet så skjønner jeg ikke at jeg ikke heller har gått opp i vekt, skulle tro det. Jeg synes jeg bare blir tykkere og tykkere for hver dag som går.. det er så følt, jeg tørr nesten ikke spise lenger, fordi jeg er redd for å legge på meg.. og det hjelper ikke akkuratt at andre tuller med meg og sier at jeg er tykk heller fordi da får jeg bare mindre lyst til å spise noe som helt. men skal prøve å trene så mye jeg rekke for at det skal bli bedre.. :(

Flink venn jeg har!

isat så skulle Rikke farge ettervekset min, jeg synes det er stykt med ettervekst. så hun skulle bare bleike det øverste på håret mitt, altså etterveksen. men hun dro jeg bleikinga uttover i helehåret nesten så jeg har nesten helt hvitt hår noen steder i håret :pp så takk. (men du er fortsatt flink da, så du skal fortsatte å farge håret mitt!) hihi. 

her er resultatet!

synes sykt dorlig...


 

GLEDER MEG!

åhhh, som jeg gleder meg til i morgen! Vi skal ha balldag på skolen og det er kjempe morro! Jeg skal spille fotball hele dagen og det kommer bare til å bli så morro, men etter skolen så skal jeg slappe av litt hjemme så skal jeg på korps øvelse. Det bli også morro. det er så morsomt å spille synes nå jeg, goså har jeg tenkt til å spørre om jeg kan begynne å spille s-kornett, også om jeg kan spille flygelhorn hvis an som henter eivind ikke vil spille det noe mer, fordi det er kjeeempe morsomt å spille det. hehe, 

 

men nå, elllers så sitter jeg bare her og ser på klær jeg liker og hører på musikk, kommer snart et innlegg om klær. :)
25.09.2012

hehe, jau da. Da venter jeg bare på at Rikke skal komme opp å farge ettervekseten min. det er så stkt med etterveks hvertfall når du egentlig har så mørk hår som det jeg har. men da skal jeg fage håret jeg da :)

Hjæm!

da har man kommet seg hjem da,  hadde det kjeempe morro på skolen idag, en av de beste dagene. vi hadde fremføring idag for hele klassen, vi skulle dramatisere et sånn stykke som vi har drivd å jobbet med i norksen, var kjempe morsomt. men er glad for at jeg er hjemme nå da. vil være litt for meg selv. orker ikke alle andre.. ikke spør hvorfor. men jeg har sagt at jeg har forandrett meg i det siste jeg vet ikke hva jeg tenker lenger og hvem som er vennene mine lenger, men sånn  er det bare, trenger litt tid for meg selv så jeg kan få tenkt litt bare. 

Men jo sånn ellers idag så har jeg tenkt til å slappe av litt foran pc'n se litt på film også hadde jeg tenkt også skal jeg ut å jogge meg en tur i en time eller to da. synes det er ganske morro å jogge så. 

hva har dere gjort på skolen i dag?
hva skal dere gjøre senere i dag?


kos dere videre idag! :)

 

 

gikk rett i dass..

hei, da sitter jeg på skolen og er akuratt ferdig med rle prøva. den gikk rett i dass rett å slett. trodde den kom til å gå bra siden jeg satt å øvde i helegår, men det hjalp vist ingen ting... den kunne serr ikke gått noe verre en det den gjordet.. men nå skal jeg slutteå klage her. gleder meg til norksen etterpå♥ men blogges etterpå.

skal man det da tro.

ja, da sitter jeg å øver til RLE prøva i morgen har sittet i3 timer nå og øvd + å lagd ferdig svarene på må spørsmåls videoen som jeg la ut ista. nå tror jeg at jeg skal øve litt til til prøva i morgen, jeg har satt veldig stort krav til meg selv i år og det er å ikke ha en eneste dorlig karakter i noe som helst fag så derfor må jeg lese. men etter jeg har lst litt til skal jeg ned å spise litt tror jeg, fordi jeg begynne rå bli veeldig suulten :p også legger jeg meg nok. har vært sliten i heledag, også må jeg slappe av litt siden hadde jo cupern idag så. kommer nok et innlegg før jeg legger meg. så da blogges vi.


Nevn karakteren din i matte. 

en sterk 4'er, dorlig,vet...

Outfit - idag

hehe, dette er det jeg hadde på meg idag. Ikke tenk på håret mitt, det vart sykt hemma! men ja dette hadde jeg på meg idag. 
hva synes dere? Nevn et familiemedlem du setter stor pris på.
jeg setter like stor pris på alle!

CUPERN! fun.

herregud jeg er syykt sliten, det skulle ikke vært lov å gå ann å være så sliten som det jeg er nå! det mener jeg sånn serr! På skolen idag så var alt bra, også skulle vi ha gym da i nest siste time også fant jeg ut at vi skulle ha cupern da, det derre som du løper så langt du orker og rekker på 12 min. jeg klarte meg bra synes nå jeg, men jeg ble ikke førnøyd med resultatet til hvor mange runder jeg løp så jeg vurderer å ta den opp igjen i morgen i gymmen da, fordi jeg vil ha et bedre resultat, jeg nekter å ha dorlig karakter i gym, men jo etter skolen så måtte jeg gå hjem igjen og det er 3.9 killometer, altså veldig langt, og siden jeg har problermer med bena fra før av  + at jeg har asma så trodde jeg at jeg bare skulle dette sammen på veien hjem, jeg var så utrolig sliten at jeg rett å slett ikke hviste hva jeg skulle gjøre. men jeg prøvde å la være å tenke på at jeg hadde vond da og var så sliten som det jeg var, så jeg kom meg jo til slutt hjem igjen, brukte 3 kvarter på å gå hjem. men utrolig bra jobba til dere jentene og noen av gutta i klassa som løp cupern idag, kjempe bra jobba! stolt av dere alle! håper det går bra med Camilla da, hun var syk fra før av også løp hun cupern og hun begynte å berkke seg når vi var ferdige, synes så inndelig synn på deg! håper det går bedre nå da! 


stykt bilde! var sliten.!


Nevn hvorfor du blogger.


Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, og jeg trenger å få ut det jeg har inni meg som jeg ikke klarer å få ut til noen. men det er mest fordi jeg synes det er morsomt, men synes det er morsomst når det er en del som leser og kommenterer bloggen min da

Berfore I die

#parisblogbilder 3 - AmOoRe_Before I die ♥before i die, shop in ny - inspiring picture on Favim.comTumblr20 Things I Want To Do Before I Die. &lt;3. --Coco Chanel-MelissadoqanTumblrBefore I Die ..BoyFRIEND and GirlFRIEND &lt;3what i wanna do before i die | Jeg elsker degbefore i die | TumblrBefore I DieTumblrwdywtdbyd?perfect bucket list~

HOME

home sweet home. hehe, da er man hjemme gijen da etter å hvert på loddtrekting og dånn greie man byr på ting. ( kommer ikke på hva det heter).. men jo nå har jeg endelig tid til å slappe av, Jeg skal først gjøre lekser også kommer Rikke opp en tur. vi kommer nok ikke til å gjøre noe spennende men ja. Nå for øyeblikket så sitter jeg her å blogger og hører på musikk, mens tankene strømmer rundt oppe i hode mitt. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, orker det snart ikke mer, alle tankene mine har blitt til et stort kaos oppe i hodet mitt, og jeg begynner å lure på om jeg har gjort de riktige vanlene i livet som jeg burde ha tatt. menmen, nok om det. det er jo tross alt skole i morgen så jeg må prøve å være avslappet til skolen vell. er ikke så morro å være stup trøtt når man er på skolen for å si det sånn. hehe.


normal, vet det!

Hva har dere gjort i dag/helga? 


Nevn hva du heter på instagram, facebook og kik. 
Instagram @mariacareface || Facebook @Maria Grinaker || kik @MariaGRINAKER

HOT!!

      
        Betti Tunic fra nelly kr. 399               Jodie Dress fra nelly kr. 499

 


      Lavis Dress fra nelly kr. 349             Wild Leo Dress fra nelly. kr 449

 

                 
Sequin Waist One Dress fra nelly kr. 499        Strapless Drop Back Dress fra nelly kr. 399


Nevn noe du er avhengig av. 
Cola 

 

Black and Withefikk lust til å være litt selvdigger. :p


Nevn en person du savner.

ehm, jeg savner egentlig ingen for øyeblikket, sånn serr!

Love? what is that?

I'm sorry thet i love you, i'm sorry thet i miss you and i am sorry thet you are on my mind all the time but thets just the way love is and it's not my fold thet you are a soo nice boy and thet you look soo fine and thet you smell soo good...thets is not my fold...

ILOVEYOU thets all....??


Nevn ei jente som betyr masse for deg. 
Må vel bli Rikke det♥  også Cecilie og Marte♥ :) 

God Natt.

da har men sett hverden beste skekk/horror film da :D bare elsker den, altså The Haunting of whaley house. det er bare verdens beste film, har sett den et par ganger nå og er fortsatt ikke lei den. Men nå er det vel på tide å legge seg snart væ? må stå opp ganske tidlig i morgen fordi jeg må reise hjem gansketidlig, fordi jeg skal spille på noe sånn grier på ungdomsskolen i morgen, det er noe slaks logg salg og sånneting. så sier godnatt og sov godt. blogges senere :)
Nevn en fin quote.  
Just live you're life, and smile to everything. 

The Hauting Of Waley house.

Da skal jeg se på horror film meg Jeanette, The Hauning of waley house. Bare elsker denne filmen! Den er sykt bra og jeg elsker den bare kjempe masse!<3

SPØRSMÅLSRUNDE.

Jeg tenkte det at jeg skulle ha en spørsmålsrunde jeg, fordi det er sikkert noe dere lurer på om meg og sånn. Så uansett hva dere lurer på så er det bare å spørre! jeg svarer på absulutt alt, uansett hva det er dere lurer på! Jeg skal svare på alle spørsmålene i en video tror jeg, har ganske dorlig kamra men jeg skal prøve å få det til fordet. håper dere kommenterer alt dere lurer på :)


Nevn ei jente du alltid vil være glad i. 
Rikke jentami♥Går det greit?

da har jeg stjålet noe av knoxie.blogg som har stjålet den fra coz.blogg. det er sånn utfordring som jeg skal ta med nesders på hvert innlegg jeg legger ut så har jeg får jeg litt mer vilje til å blogge goså :)
 Nevn en ting du angrer på. 

Nevn en gutt som betyr masse for deg.

Nevn ei jente du alltid vil være glad i. 

Nevn en gammel sang du syns er fin. 

Nevn en fin quote. 

Nevn ei jente som betyr masse for deg.

Nevn noe du trodde du ville angre på, emn som du ikke angrer på alikevel. 

Nevn en person du savner.

Nevn noe du er avhengig av. 

Nevn hva du heter på instagram, facebook, snapchat og kik.

Nevn hvorfor du blogger.

Nevn et familiemedlem du setter stor pris på.

Nevn karakteren din i matte. 

Nevn en bra blogg.


Også lurte jeg litt på om dere hadde lyst på en spørsmåls runde? jeg skal svare på spørsmålene i en video hadde jeg tenkt, men hvis det er noe dere lurer på så er det bare å kommentere i vei også skal jeg svare iløpet av morgendagen, det er selvsagt lov å komme med spørsmål etter det å da. 

 

Dette er Morro!

siden jeg har begynt å blogge for fult i det site også har jeg begynt å blogge litt andeledes en det jeg har gjort tidligere så har jeg fått flere lesere og kommentarer på innleggene mine, det er egentlg veldig morro, og gjør så jeg bare får mer og mer lyst til å blogge. Disse tre siste dagene så har jeg gått fort opp på blogg lista over Gran kommune, jeg var ikke på lista en gang for tre dager siden med denne bloggen og igår lå jeg på rund plass 60, Og idag så har jeg gått opp til plass 3 på blogg lista. 

Det er morro å se at det er noen som er interisert i å lese bloggen min og jeg håper at dere liker den, håper dere fortsaetter å lese og kommentere bloggen min. legg igjen linken til deres egentlig blogg også hvis dere har så skal jeg ta en titt innom bloggen din. 

Det er bare å komme med innspill til hva jeg kan blogge om og som innteriserer dere til å lese bloggen min!

hva synes dere? burde jeg eller ikke?

jeg vurderer å begynne å blogge litt om klær, smykker o

g sminke som jeg liker og synes er fine/bra. Men jeg er ikke sikker på hva dere kommer til å synes om at jeg gjør det, så derfor måtte jeg spørre dere da, så hva synes dere? burde jeg begynne å blogge om det eller ikke? kommer nok et vanlig innlegg innimellom da. 

OMG

ikke spørr hvorfor jeg skrev den overskriften, det er egentlig bare fordi jeg ikke har noen annen overskrift å skrive :p også fordi jeg har vært oppgitt over alt og ingen ting idag.

 

 Som sikkert noen av dere har fått med dere så går jeg i korps, og for dere som ikke har fått det med dere så ja, jeg går i korps. Det er ikke noe jeg egentlig vil, men i år så har jeg begynt å spille solo stemmene og 1kornett stemmene, så det er litt morro, og siden jeg spille rkornett også så spiller vi får det meste melodien :). det er litt kult sånn egentlig synes nå jeg :p menmen, jeg har hatt veldig lyst til å slutte i kops i maaange år nå helt siden jeg gikk i 4-5 klasse en gang faktisk, men nå så begynne rjeg å ha lyst til å være med, jeg sysnes det har begynt å bli morro å spille i korps og jeg får faktisk til å spille riktig når jeg spiller solosemmene og sånn. men egentlig så vet jeg ikke helt hvorfor jeg begynte å skrive om dette, jo jeg tror jeg husker det, det har noe med at i kveld så er det sånn vigga greier, at fok går langs vigga elva, og vi skal spille der :p  også de som danser hvertfall noen av de skal være der og danse eller noe :pp de skal hvertfall finne på noe for å underholde de som går forbi :). 


bilde fra igår når jeg skulle ta bilde med korpset. ser fucka ut :p


heiihåååå

da har jeg vært ute å kjørt firehjuling jeg, og jeg hadde ganske flaks egentlig :pp jeg kjører rundt omkring i havninga og ettter den stormen som var i vinter er det veldig mange stubber der. og jeg gir jo bare gass så jeg hold på å falle av atv'en men gikk bra :pp så jeg fortsatte å kjøre litt da. men nå må jeg gjøre ferdig leksene også skal jeg spise og så ta bilde med korpset. (yey, fun) så skal vi spille litt da, så skal jeg jogge hjem igjen etter øvelsen tror jeg :D det er faktisk ganske morro å jogge. sånn serr jeg mener det!. men blogges da :)


bilde ble tatt på skolen for noen uker siden.

ferdig på skolen for idag da!

jaa, da er jeg ferdig på skolen da. så nå driver jeg og brenner noen cd'er og diver litt på face mens jeg blogger. også har jeg tenkt til å slette facebooken min etterpå, fordi jeg ikke gidder å drive på face noe mer, jeg har tenkt å fa meg et liv igjen. + at det er ikke en dritt som skjer på facebook lenger uansett så, så derfor gidder jeg ikke å drive på facebook lenger. men ja.  nå stikker jeg snart ut å kjører litt ATV jeg så da blogges vi snart. :)


(ikke i så godt humør.. vet ikke hvorfor.)

Nattiiii

jau, da har jeg vært ute og jogga meg en tur, jogga i ca. en time. Var veldig godt å få lea på seg, men når jeg kom hjem igjen så vart jeg glaad, fordi da hadde brødra mine kommet hjem igjen etter å ha sett på en firehjulign, og breoren min (marius) kjøpte den :D så nå skal jeg ha det litt morro med å kjøre ATV på gren og i havninga hjemme, etter skolen og litt sånn, men nå er det vel påtide å legge seg så da sier jefg natti jeg, så sov godt alle sammen og haper dere får en god natt søvn allesammen :)♥


bilde fra igår.

dette innlegget er til deg Thomas!

jeg spurte dere da om hva dere ville jeg skulle blogge om og jeg fikk et ganske bra oppdrag av thomas, og det var og skrive om han og litt sånnt. så ja.


 off, hvor skal jeg starte? jo vi har hatt det ganske vanskelig i det iste, vi var bestevenner og så var vi plutselig ikke venner i det heletatt lenger, vi snakka ikke men hverandre og jeg vart bare mer og mer lei meg fordi jeg ville ikke miste deg helt, uansett hvor mye jeg vet at jeg egentlig ikke fotjener å ha deg ilivet til å være der for meg. Du er det beste bestevennen noen noengang kan ha! lover deg! alle kan snakke med deg om problemene siden og du er der for dem og hjelper dem når de trenger noen å snakke med, det er bare så godt å ha deg der når man har det vondt. 

Men etter jeg såre deg så fælt som det jeg gjordet skjønner jeg egentlig ikke hvorfor du idet heletatt vil snakke med meg, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å leve med meg selv etter jeg såra deg så fælt som det jeg gjordet, jeg skjønner ikke at jeg kunne gjøre noe såndt mot deg, du er den beste vennen jeg noen gang har hatt, jeg viste at du ALLTID var der for meg uansett hva det var så var du der. det er bare på grunn av deg at jeg klarte å komme gjennom året ifjord. du hjalp meg gjennom alt som skjedde og det er jeg glad for. 

hva jeg synes om deg? ja si det, før så svarte jeg alt men det sa deg ikke så mye, men det var fordi det var alltfor vanskelig og finne ut hva jeg egentlig ikke likte ved deg. du er nesten perfekt du, Thomas. Du er værdens snilleste, alltid der for folk hvis de trenger det, fin, hyggelig,  osv. du er rettåslett nesten perfekt! (ps: du har blitt kjekkere en det du var!♥)

savner noe med oss to? joda, jeg gjør det, jeg savner at jeg viste at jeg kunne snakke med deg om hva som helst, nå vet jeg ikke om du bryr deg noe særlig om meg hvis det er noe. jeg savner deler av forholdet væres sånn egentlig. jeg savne å gi deg klem, jeg følte meg på en måte trygg når jeg ga deg en klem (ikke spørr hvorfor). jeg savner det gode vennskapet vi hadde før, før vi ble sammen! for da viste jeg at jeg alltid kunne regne med deg og jeg hviste at jeg alltid kunne snakke med deg og at du brydde deg og at du hørte på meg og hjalp meg så godt du kunne når det var noe. 


(fucka bilde, men det eneste jeg har av oss to) 
~Glad i deg da, Thomas :)♥ 

 

kunne bare ønske alt ble som før, at vi ble så gode venner som vi var før, jeg savner det virkelig, og jeg LOVER deg at jeg ALLDRI vil miste deg som venn! uansett hvor dorlig jeg viser det så er det sant!

hva er det dere vil lese om på en blogg?

heii, dere, jeg tenkte de at hvis dere vil at jeg skal blogge, så lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan blogge om, noe dere vil at jeg skal blogge om så dere vil lese bloggen min? hvis det er noe dere vil lese om på min blogg så bare skriv det i kommentarfelstet under :)  

 

F_3ea3197593_large

det er da bare sånn dagene er!..

jauu♥ egentlig så må jeg gjøre lekser nå fordi jeg fant ut at jeg hadde myye lekser i forhold til det jeg trodde vi hadde :o men jeg orker ikke eller har ikke lyst, så jeg ville blogge litt :D


Dagene har bare blitt bedre og bedre, og jeg begynbner å lure litt på hvem som egentlig er mine ordentlige venner og ikke. er egentlig sykt digg og være med forskjellinge folk, men finner ut mye nytt, og man blir kjent med fler og det e r jeg glad for. men det jeg ikke er så veldig glad for er at jeg holder på å miste noen av de som bety mest for meg!.. så jeg prøver å gjøre hva som helst for å ikke miste de. men bare de synes det er vært å ta vare på meg da.. men nok om mine problemer, gidder ikke snakke om de nå. :pp 

potetfestivalen!

Torsdag til Lørdag så var det potetfestivalen i Gran, jeg var i gran til rundt 11 tiden de dagene, og jeg har kost meg utrolig masse masse de dagene♥ også var det tivoli der da :D jeg brukte opp over 1000 kr. på de tre dagene, men jeg kjøpte meg litt klær også da, men  jeg brukte opp mesteparten på tivoliet da :p men igår så brukte jeg ikke så mye penger da, jeg gikk en del rundt igran med Cecilie, Rikke, Joachim, Cate, Håvard og fler folk, det som har vært morsomst de sagene het har egentlig vært folka jeg har vært med :pp 

blogger senere♥

Just HOPE and WISH.

Her er en fortelling jeg fant igjen, som jeg skrev når jeg gikk i 7klasse. kan ikke huske at jeg skrev den engang. jeg hadde fått Innspirasjonen tll å skirve den fra en bok jeg hadde lest litt i på bareneskolen.


 Det har nå gått nesten 6år siden jeg så deg for første gang. jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke klarte å se bort fra deg, du var en liten kladd som sto der, eller du var egenlig ikke sjukk, men du gikk alltid i en kjempe stor boblejakke, året rundt. etter jeg hadde sett deg et par ganger så skjønte jeg at jeg hadde fått følelser for deg, jeg viste ikke hvordan det føltes å like noen før jeg så deg. fordi jeg hadde alldri hatt følelser for noen før. Jeg viste fortsatt ikke hva du het, men det brydde meg ikke fordi jeg viste at det alldri kunne bli oss, så jeg gadd ikke bry meg mer om det. tida gikk og jeg så deg ikke. noen av de jeg skjente snakka om en som het Eirik, og jeg hviste ikke hvem det var, men en kveld så var vi ute og så var du der og noen av venna mine sa: -Det der er han vi har snakka litt om, han Eirik. Jeg hviste ikke hva jeg skulle tro, når noen av de vennene mine viste hvem du var og hadde snakke om deg. men jeg sa: - åja, er det? det viste jeg ikke, men jeg har sett han en del før da. Også brydde vi oss ikke noe mer om han eller snakka noe mer om Eirik. Jeg hadde ikke sett Eirk på over et halvt år og jeg trodde jeg ikke hadde følelser for han lenger, men sånn var det ikke. Jeg ville bare være i nærheten av Eirk jeg. Det var noe anneledes med Eirk, noe jeg ikke har sett i noen andre. men jeg vet bare ikke hva det er. Tida gikk og jeg så han ikke så mye lenger. Jeg tenkte på han, jeg savna han, men jeg så han ikke lenger. det var som om at han var borte fra verden. Når jeg hørte at folk snakka om Eirik begynte jeg å savne han igen, og håpte at han kom dit jeg var, men det sjedde vel så å si aldri. Tida gikk og jeg glemte han, det gikk nesten et år og jeg hadde ikke sett han en eneste gang. Jeg brydde meg ikke, jeg hadde helt glemt Eirk. men så kom den dagen hvor jeg så han igjen og han var med de jeg var med den dagen, og så viste det seg at jeg fortsatt hadde følelser for han, selvsagt så hadde jeg det.. jeg skjønte ikke hva det var med han som gjordet det at uansett hvor lite jeg så han eller var med han så mistet jeg alldri følelsen for Eirk. Men jeg skjønte fortsatt ikke hva det var med han som gjodet det, som gjordet at jeg hadde følelser for han. jeg bare skjønner det ikke, det kan hende det ikke er meningen at jeg skal skjønne det. Men det er nesten som at det gangene jeg er med han fester seg i hjernen min! fullsetendig, de gangene jeg ser mot han og han allerede ser på meg, og han snur seg fort unna for at jeg ikke skal legge merke til at han allerede så på meg, eller de gangene han snakker til meg, eller bare stemmen hans, jeg vet ikke, kan hende det er derfor jeg liker Eirk, eller. Jeg vet ikke, det er nok ikke meningen at jeg skal vite det heller, virker hvertfall ikke sånn. men nå bare venter jeg på den dagen jeg finner det ut, finner ut hvorfor jeg har følelser for han, venter på å finne ut og jeg noen gang kommer til å miste følelsene for han, vi får se om den dagen kommer.

God Dag!

heiu♥ nå skal jeg begynne å blogge hver dag igjen! uansett hvor lite tid jeg har. lover dere! 


 Overskiften kan vi komme til litt senere. men jooo, idag så har jeg planer om å slappe av med musikk og en Bok, skal prøve å lese den ferdig iløpet av uken som kommer nå. Siden jeg nesten ikke leser bøker så lurer jeg på hvordan det skal gå. hehe. men målet mitt dette skoleåret er å forbedre alle karakterene mine, så da må jeg jeg skjerpe meg!  
men tilbake til hva jeg skal gjøre idag da. jeg har egentlig ikke planer om å gjøre så stor mer idag, men jeg skal kanskje ta å jogge meg en tur etterpå, hvis været holder seg sånn det er nå da, og hvis jeg ikke bli i dorligere for en det jeg er.  


boken jeg leser, den er bra, synes hvertfall jeg da.


 også blir desiget på bloggen min endret på idag! har fått Rikke til å fikse desigent mitt idag, fordi hun er suker flink til å fikse design så! :) 
 

jaau

hei, jeg beklager at jeg ikke har blogget på denne bloggen så mye iu det siste. Men jeg har begynt å blogge på Xgirlss istedet for dere som ikke har fått det med seg. men jeg skal prøve å blogge noen innlegg iløpet av dagen på denne bloggen også, men jeg lover ingen ting, men jeg lover å prøve å få blogget noen innlegg om dagen. men jo, hvis det er noen dere lurer på om meg, eller ærdagen min så er det bare å spørre i vei! jeg vil gjærne få spørsmal av dere :) 


 

LIVESTREAM!

ja, da har men livestream på xgirlss.blogg.no  da kom å se på og pliis kommenter hva vi kan finne på og hvis dere har spørsmål så kommenter hva det lurer på på bloggen xgirlss.blogg.no
 http://xgirlss.blogg.no/

Chill!

heeiu♥ da har man besøk av beste jenta Rikke, og vi chillern veldig her ass :p neida, vi har det chill med litt godteri og energy drikk, og musikk da selfølgelig :p♥  vi har tenkt til å døgne frem til torsdag eller noe, og vi begynner å bli bitte bitte litt trøtt allerede så det love ikke bra.. ehhe, men jeg skal får det til da, men nå har jeg ingen å skype meg med lenger siden han såvan så da får jeg holde meg våken uten om å ha cam med han da :p men jeg overlever sikkert vettu :p♥  blogges senere♥

søte vi er♥♥♥♥
 

music!

heeiu! jeg hadd tenkt jeg å dele noen av favoritt sangene mine med dere jeg, håper dere liker noen av dem :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

håper dere synes noen av dem er bra da :)♥

glemt blogging...

ja, plutselig kommer jeg på at jeg må blogge, jeg har helt glemt det jeg har hatt det travel og nesten ike vært hjemme i det siste. Jeg skal fortsette på den derre 20 dagers utfordring greia i morgen hadde jeg tenkt, så jeg skal skjerpe meg så mye jeg kan!og det lover jeg dere, jeg kan ikke love dere at jeg skal blogge hver dag men jeg lover at jeg skal prøve. så plis få venner til å lese bloggen min og del den til andre, da blir jeg kjempe glad det blir plutselig mye mer morro når du ser at du har fått flere lesere på bloggen, det er ikke så veldig morro å se at du har 1 eller 2 sidevisningere og lesere liksom så tusen tak skal dere ha vis dere deler bloggen min ut til andre, så skal jeg love dere at jeg skal begynne å skjerpe meg med bloggingen min. Men det er ike alltid så greit heller da, noen ganger har jeg fulstendig blogg sperre og andre ganger så har jeg skikelig blogg kikk, men jeg skal love dere at jeg skal prøve så godt jeg kan til å klare å blogge minst et innlegg per dag, hvis ikke flere også da.♥

20 dagers utfodring!

siden jeg ikke har så mye å blogge om så tenkte jeg at jeg skulle ha en 20- dager utfordring så jeg begynner i dag.

Dag 1-Skriv 10 ting om deg selv.

Dag 2-Bilder av det du kjøpte\bestillte sist.

Dag 3-Bakgrunns bildet på datan og mobilen din.

Dag 4-Et bilde av meg. 

 Dag 5-Et bilde av telefonen min.

Dag 6-1 eller flere sanger du ikke blir lei av.

Dag 7-Drømme outfit.

Dag 8-Min favoritt blogg ak nå.

Dag 9-Bilder av deg selv som 1-4 åring.

Dag 10-Min daglige sminke.

Dag 11-Et program du er hektet på akkurat nå.

Dag 12-6 fine blogger.

Dag 13-Del de 10 første sangene på din spotify liste.

Dag 14-Dine favoritt tv serier.

Dag 15-En skuespiller du liker.

Dag 16-Nye sanger som du liker akkurat nå.

Dag 17-Bilder av mine parfymer. 

Dag 18-5 Ting jeg elsket da jeg var yngre.

Dag 19-Et bilde av mitt\mine favoritt plagg.

Dag 20-3 fine ting som har skjedd de siste 20 dagene.


 

Dag 1- skriv 10 ting om deg selv.

1. jeg er en flink lytter
2. jeg elsker å være med venner
3. jeg liker å resie
4. jeg har verdens beste venner
5. jeg liker godteri
6. jeg har et veldig bra liv, men med sine oppturer og nedturer
7.jeg holder på alle hemeligheter som jeg blir fotalt.
8.jeg savner noen
9 jeg hater folk som baksnakker og mobber folk.
10. jeg bor på verdens beste sted og har verdens beste nabo♥ 

Bursdag i dag da!

heei♥ idag så skal jeg i bursdag, jeg må fikse meg nå så jeg må vente på at Jeanette skal bli ferdig i dusjen så jeg får dusjet også. så med en gange jeg er ferig meg å dusje så reiser vi i bursdag til kusina mi Malene♥ skal prøve å kose oss så godt som mulig vi :pp♥ hihi♥ håper dere får en fin dag alle sammen!♥


hva skal dere i dag? ♥

 

gammle bilder.


   
 
sorri for forskjellig bilde størrelse, men gadd ikke fikse på det.

summer!

endelig er det sommer :D og det skal til og med bli ENDA varmere i morgen, kommer til å døø :pp hehe. når det har vært 45 grader i sola i dag, også skal det bli enda varmere i morgen. :oo men det er digg da med sol og varme, så jeg kan jo ikke klage på det. :pp♥ + imorgen så skal vi på fiske tur♥♥ komemr til å bli kos det væ?♥ hihi, vet ikke hva det er med meg og fiske turer, men jeg liker det, jeg bryr meg egentlig ikke om jeg får fisk eller ikke, men jeg liker meg inørheten av vann og sånn også synes jeg det er kos og gå rund og på stein hyller og litt da, men det kommer jo ann på hvor man fisker hen det da :p♥ men det er fortsatt kos uansett :p♥ 


~vet jeg ser mongo ut, menmen..♥*IS*♥

kos dere videre i sola i dag da♥

chill!

heiu♥ idag har det vært og det er kjempe varmt ute :D endelig fått sommer følelsen også! :D det har vært 45 grader så vidt jeg vet iallefall i sola her, og innimellom har det nesten vært FOR varmt ute i sola også.. men jeg har liggi på trampolina jeg da og sola meg i dag, og det har vært sykt digg egentlig, men nå har jeg og jeanette gått opp på rommet da også spiser vi godteri.(som er mitt btw) hehe♥ men det er skikkelig digg med at det er blitt varmt da, endelig fått litt sommer følelse liksom :p♥ hihi♥
  

Hvor varmt er det der du er?♥

Life is Life!

ja life is life, noen ganger er det det beste livet i verden og andre ganger vet du ikke hva du skal gjøre... men life must go on! uansett hvor vanskelig det er. Det er ikke alltid like lett, du må innimellom ta avgjørelser som du helst ikke vil ta men som er det beste og som kanskje kan gjøre livet bedre.
hvis du er redd for å såre en person så er det best å fortelle sannheten med en gange og ikke vente med å fortelle det til det har gått lang tid for da sårer du personen mer en det du hadde gjort hvis du hadde fortalt sannheten med en gang.!
llife is life, det er bare sånn det er, du kan aldri flykte fra livet. du må gå imot det over vinne frykten.! det er det som e det beste å gjøre. men ingen kan bestemme hvordan en vær person skal være å gjøre ting i livet uten om den personen det gjelder.  Jeg vet ikke hvorfor jeg egentlig skriver det men det ploppet bare opp i hodet mitt og jeg måtte få det ut så jeg skriver det da her.
 

reiser bort i 2 UKER!

heiiuuu♥ jeg bør vel kanskje begynne å pakke snart? jeg reiser til fluberg nesten ved dokka og skal være der i 2 uker hos mamma♥ skal klare å kose meg de 2 ukene men kanke love noe da menmen, jeg overlever hvertfall :PPp♥ men hvis Jeanette skal være der heletiden har jeg vel for det meste noe å finne på :pp♥ men kommer til å bli kos å være hos mamma i 2 uker, kommer til å bli art men håper det blir artig hvertfall da :PPpp. menmmen jeg overlever!!!♥ men ja, blogges♥


 

Chilling på max!!!

jaay, nå sitter jeg å hører på musikk, spiser godis + at jeg ser på fotball kamp, og dere kan sikker gjette hvilke kamp jeg ser på? stemmer det, det er Spania mot Italia, ser ut til at spania vinner så kom igjen spania!♥ men nå lurer jeg litt på om jeg skal gå å finne meg litt is♥ har ikke mer å blogge om for øyeblikket så blogges♥
 
chiller♥ 

Hjemme igjen!

Utrolig kos det er å være hjemme igjen til senga si og ikke de føle sengene vi hadde på den skolen vi sov på i sverige. jeg koste meg kjempe masse med de andre i korpset og i liseberg, en av de beste ukene i livet mitt. 

nam nam drikke<3
 

vi Vant!

heeei! jeg har vært i sverige jeg på musikk festival, med Korpset da. Vi reiste dei på søndag og har vært der til i dag. hvis dere lurer på hvor jeg har vært gøteborg, vi var jo selfølgelig i liseberg sammtidig da :p men vi vant konkurransen for beste underholding da :D bra jobba brandbu skolekorps. 

~blide ble tatt på fredag<3
 

Oki, Ny blogg da!!! (gå inn på innlegget og se mer info)

heiuu! <33

Da har jeg laget blogg sammen med Rikke(knoxie.blogg.no)  så det blir ikke så mye blogging på denne bloggen som det det har vært, Men jeg kommer til å fortsette å blogge på denne bloggen også så det er bare å fortsette å lese bloggen min.! men jeg kommer for det meste til å blogge på xgirlss, men skal prøve å komme med minst et innlegg om dagen på denne bloggen også. håper du fortsetter å lese bloggen min og at du begynner å lese blogget til meg og Rikke (xgirlss). <33

~blogges soon<33
 

Sykkelturen ble bra!

jau, da har mån hatt en chill skole dag da. ble mye bedre en forventet. jeg sykklet ikke da (som vanlig) så det var jeg Malin og Vetle som satt på med en av lærerene til de stedene vi skulle på. 
jeg var egentlig litt redd på hvordan det kom til å bli, fordi jeg forventet at jeg ikke kom til å ha noen å være med men jeg var med Malin hele dagen nesten og vi koste oss. vi var føsrst på jaren stranda og hadde en konkuanse, så vi ble delt inn i 6 grupper også skulle vi være på 6 forskjellige poster og få så mange poeng som mulig. og etter vi hadde vært der og funnet ut hvem som vant og sånn så reiste vi bort til ei mølle som hat molstakværn mølle eller noe. der var det egentlig ganske kjedelig, vi bare satt der nesten og hørte på at  at noen snakka om møller og sånnt, men vi ble fort ferdig så vi var ferdig på skolen og kunne reise hvem klokka 1. så vi var ferdig 1og en halv time før vi egentlig er ferdig til vanlig. men en bra og vellykket dag ble det værtfall! :D


 

nattinatt

heiiu, da er man blitt veldig trøtt så da legger jeg meg, også håper på det beste imorgen, får håpe det blir en fin dag :)<3
natti allesammen sov godt :)


 

Tur i morgen da!

jau da skal man på tur i morgen da,ingen vanlig skole i morgen nei, skal sykkle til jarenstranda, men jeg skal ikke sykkle da, jeg blir kjørt i bil bort til jarenstranda også skal vi til en mølle av noe slag etter vi har vært på jarenstrana. men kan bli litt digg da uansett om jeg har noensomhelst å være med eller ikke. bare det blir sol og ikke regn så blir det nok bra! <3 men blogges!<3


~I only think of you♥~
 

WeHearit moment!!

weheartit plaatjes m-l - De website van stuffies!Photos Magic
Lovers...*
Vestido com Laço Hollister - Little Harbor | Vestidos | Moda Feminina | Hollister | Grandes Marcas | O Maior Site de Encomendas do BrasilDiamond in the rough
Maria L.Tumblr
*Untitled
Be happy :)Tell me that we belong together
Hey you! :) | follow: http://jennyyyh.tumblr.com/Tumblr
*UntitledDiario de Liz
@paguimaraess | Essa Pucci está perfeita!! @lofranc | Webstagram - the best Instagram viewerFacebook
Facebookhotpinkprobz
Live-in-LuxuryHanna ST &#9774; - Livet er verdigfullt. Lev det!
She will be lovedBeach,Beautiful,
Man,Nature,PhotoBelieve
Glitterland.Hp Lyrikz
FoodShut the fuck up

#LOVE/Inspiration

She don't like the lightsGoogle Image Result for http://obstacol.com/wp-content/uploads/2012/06/Sweetest-cat.jpg
Beauty Fantasy ♥ Glitterland.
Tumblr my dreamland
Tumblr Image_large
anevangen Facebook
@runwaydreamz | @pooliscool22 #runwaydreamz.com #summer #fashion #love #instagram #coachella... | Webstagram - the best Instagram viewer cry me a river
Coisas imgfave - amazing and inspiring images 

NYTT DESIGN!

nytt design, ftw! jey, endelig et design jeg er veldig fonøyd med, det ble ordna i går kveld da, så det er ikke helt nytt. Men jeg digger det vel egentlig. <3


~gammelt design~


 


~Nytt design~
 

Hvem av de liker du best?

# inspiration 3

Blue JeansAdriana LimaClassy and Fabulous
die?Tumblrwe have our own time
TumblrFacebook? dreams are visions ?
beach!EASY!❤Pinterest / Home
TumblrPrettiest In Pink - Goddess of PinkFacebook
we have our own timeFotos do muralAs mais belas fotos de ondas do mundo
Tumblrsummer lovin' / Summer! Can barely wait.Rebelle.
Zidne fotografijeFacebook9GAG - Is that a camera?
Life comes to you fastDontKeepCalm,SlappThatBitchHardbarbies little sister

^^ocean-inspired cocktailsAs soon as you're born you're dying
Fashions fade, style is eternal /I'll see you in my dreamsAs soon as you're born you're dying
TumblrAs soon as you're born you're dyingMiaaw
Fashions fade, style is eternal /shortsOjosCool;$ *_*
tropical hideawayshortsSummer Time
As soon as you're born you're dying(1) FacebookFrom a Blessing to a Curse, Algemeen album - Hyves.nl
Zidne fotografijeOnce upon a fairytale.As soon as you're born you're dying

# Love 7

holding-hand, couple, friendship, i-love-youquotes, rope, heart,teddy, bear, i-love-you, heart, flower
couple, cute, love, sexy, romancei-love-you, bottle, beach, sandquotes, paper, art, couple, heart
kiss, couple, sexy, beach, romanceps, i-love-you, heart, paper, art, cuteheart, pain, love, sad
love, heart, shoeslove, girl, hand, artlove, heart, art, ring
heart, ring, art, lovecouple, cat, cute, lovekiss, couple, beach, love
kid, boy, cute, loveflower, art, quotes, awesomeflower, art, cute, love
love, heart, stylish, sadcolor, heart, emo-girl, stylishinspire, cute, stylish, color
art, inspire, fashion, heartlove, heart, couple, kisscute, love, stylish, heart
cute, stylish, catcute, love, stylish, kissfashion, cute, love

# Inspiration!

kiss, couple, love, cute, romance, heart, feelingshope, stars, diary, art, amazingi-heart-you, finger, art, beautiful
couple, hug, grass, cute, loveheart, book, art, beautiful, redi-love-you, i-hate-you, quotes
girl, beach, guitar, sexybracelet, heart, hand, colour, art, beautifuli-pod, music, art
heart-in-jar, art, beautifulquotes, art, heart, only-love-canquotes, rope, heart,
quotes, heart, art, you-only-live-once-but-if-you-do-it-right-once-is-enoughapple, laptop, computer, bedcute, cat, kitten, blue eyes
heart, beach, sand, art, beautifulsexy, girl, beachteddy, bear, love, you, me-to
red, heart, shoes, beautifulcute, cat, white, meow, beautifulkiss, couple, love, cute, hug
heart, coffee, cup, spoonkiss, couple, beach, sexy, cute, lovealone, cute, girl, sad, forest
heart, art, beautifulsad, couple, beachcat, cute, meow
flower, pink, rose, beautifulcamera, girl, photography, cutehanging, heart, art, beautiful
i-pod, art, musicheart, cute. art, youkiss, couple, love, cute
drawing, heart, couple, holding-handkiss, couple, cute, love, bicyclecouple, raining, umbrella, drawing, art

natta!

JA, da har man vært syk i dag da, og kos senga i nesten heledag, men nå er det på tide å legge seg så er det skole i morgen, gleder meg faktisk. litt art at jeg sier det men det er faktisk  sant. JEG gledre meg til skolen i morgen, og det er en helt vanlig skole dag også. *ahahaa* men natta da, jeg legger meg nå så ja, natta alle sammen, sov godt! <3

~fordi jeg er glad  i snuppeluppa mi<3

 

Natti alle sammen!

ja, da er det vel på tide å legge seg, så natti alle sammen og sov god. <3 


fuck that, I'm sick..

Ja, jeg har blitt syk, *yoohoo* jeg har blitt helt vimsete, jeg står å gynger, også er jeg helt borte vekk i hode mitt, ble helt plutselig sånn i sta.. :o
så det betyr at hvis jeg ikke er bedre til i morgen så blir det legen på meg imorgen da.. :(( jeg bor jo såkalt nesten hos legen om dagen jo.. men er man syk så er man syk, og då må men til legen så men kan bli frisk igjen, og sånn er det bare, uansett hvor mye du misliker det eller ikke.
så nå skal jeg bare sove å slappe av til det blir morran så får vi se hvordan formen er da, om det blir skole eller legen...

~bilde av meg og Jeanette på lørdag<3
 

jaau, heei

jo, jeg må beklage at det ikke har blitt så mye blogging på meg i dag/går, så derfor blogger jeg nå. håper dere kan tilgi meg. men egentlig så har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg og Jeanette sov i dokkestua natt til søndag også hørte vi på musikk og snakka med folk. også klarte vi endelig å legge og når kloka var ca.5 på morgenen. når vi sto opp igjen så rydda vi i dokke huset, spiste mat også gikk vi ut og hoppet på trampolina også koste oss ute. det var faktisk veldig fint vær, det regnet bitte bitte litt innimellom men det var sol heletiden, så det var regnbue. men ja. jeg reiste hjem igjen til pappa når klokka var 7, også spiste jeg også har jeg egentlig bare vært slapp etter det. men har ikke noe mer å blogge om nå, så blogges senere <3


 

#Love Picturex ~girly stuf


what the hell, tshirt, fashion, girlLove Picturex

# LOVE 6

Tumblr_m5czpthztw1qlwf6ao1_500_large
534049_372292129497923_335612010_n_large
405546_336167176423191_929043275_n_large
Tumblr_m5cyz5ozef1qmevz7o1_500_large
598778_372291049498031_1126195575_n_large
Tumblr_m2ehkzodvv1rteys8o1_500_large

Tumblr_m4vk263zhw1qffkwto1_500_large
Tumblr_lyiz8bbypj1qchenco1_500_large
554857_448565518504421_1288282490_n_large
Tumblr_m0ebr99wfi1r4m9b5o1_500_large

Natta.

Jaau, da har man hatt en litt kos dag da. Vært litt på parken og kost meg. Også nå ligger je og Jeanett og ser på film så da sier je natta je da <3

Bilde ble tatt ista når jeg kjeda meg litt. :p

Bye Bergen.

Jaa... da reiser man hjem fra bergen igjen da.. :(( kommer til å savne bergen men ja, må jo hjem igjen såe ja <3 bye bergen. Hadeland here I come <3

Ferdig på jobb !

Jaa, da er man hjemme igjen fra jobbskygge dagen da, eller er ikke hjemme da men her jeg sover over. Men var en kos da men det var kos å være ferdig igså da. Har vært sykt trøtt i hele dag nesten men nå skal jeg spise mat ( det er TACO) naam <3 meeene blogges senere skl spise mat nå <3 :*

Lunsj pause. !

Ja, da har jeg vært med på 2 møter som det var en del diskusjoner og sånnt som vi møtte snakke om og litt. Så nå har vi gått litt nedover mot sentrum på en kafé michelsen og møtte en sånn dame som Merethe (hun jeg er med på jobb) kjenner godt for å spise lunsj så nå sitter vi å spiser. <3
Så da er det å spise litt til og kose oss litt til så er det tilbake på jobb.. <3

Natta, sov godt.

Ja, da har jeg kommet til bergen da :) også har vi kjørt litt rund i byen og kost oss litt :)
Så nå sier jeg natta jeg da så er det jobb i morgen så <3 natta sov godt alle sammen :) <3

Reiser nå :)

Ja da er man klare til å reise til Bergen da <3 blir nok kos.
Bare kjøre ca. 9 timer i bil før man er fremme da men kommer nok til å overleve <3
Kos dere folkens <3

jeg svarer på 40 ting.!

1. Vil du ta din ex tilbake? ehh, Nope trukke det du.

2. Sivilstatus? I et forhold med verdens beste gutt.!

3. beste guttebestevenn? Joachim, og Thomas<3

4. beste jentebestevenn? Rikke<3

5. Noe er galt, første personen du vender deg til? Rikke det selfølgelig<3

6. Er det noen som ikke liker deg på grunn av noe du gjorde? det e det sikkert, jeg vet ikke.

7. Når var sist gang du lo skikkelig? for 20 min siden, når jeg og Rikke var ute :p<3

8. Hvem er den siste du kyssa? ehh, ja.

9. Hvor mange kan du fortelle alt til? ehh, det er vel så mange som 5 stykker det :)

10. Har du noen gang ønsket på et stjerneskudd? ja.

11. beste minne 2012? stranda, med thomas og Rikke<3

12. Beskriv deg selv med ett ord? snill. :)

13. Har du noe som hører til din ex? nei.

14. Har du noen gang kyssa en av motsatt kjønn? ja.

15. Fullt navn? Maria Snuggerud Grinaker.

16. Favoritt sang? gatelys av Cir. Cuz<3 eller den aller nyeste sangen av justin bieber.

17. Favoritt farge? rosa og lyse blå

18. Beste venner? Rikke, Joachim, Silje, Cecca og Thomas da<3

20. Første bestevenn? Rikke <3

21. Siste du ble venn med? husker ikke jeg :p

22. sommer vs viner? Sommer

23. Siste klem? Madelen

24. Siste melding fra? Thomas <3

25. Siste person jeg har sett? Rikke <3

26. Min avhengighet? venner <333 og noe godt :p<3

27. Favoritt butikker? facie butikker :p<3

28. Hvem jeg fortelle alt til? Rikke <3

29. Favoritt dyr? Katter<3

30. Høyde?1.70

31. Hvem er mitt forbilde? ehh, har ingen.

32. Favoritt film? vet ikke.

33. En hemmelighet? jeg blir for sjalu...

34. Stoler på? Rikke <3 og nesten alle venna mine......-.-''<3

35. De fleste minnene med? Rikke <3

36. Folk du nylig har blitt mer "close" med? Thomas <3

38. Hvem jeg ikke kunne leve uten? Rikke <3 og Thomas <3

39. Hvem jeg forventer å kjenne evig? Rikke <3

40. Hvem jeg elsker mest? Thomas! <333

BERGEN I MORGEN!

Jaaa! jeg sa jo at jeg skulle fortelle nermere hvorfor jeg skulle pakka til i morgen. og det er på grunn av at jeg stikker til bergen en liten tu i morgen :D jeg skal til bergen på grunn av at vi har sånn jobbskygge dag på ungdomsskolen på onsdag og siden jeg bare bor i brandbu så må jeg ta meg en dag fri fra skolen til å reise til bergen<33 jeg skal bo hos 3-meningene mine til onsdag også skal jeg følge moren til 3-meningene min (søsken barenet til pappa) på jobb en hel dag<33 så da er det vel på tide å begynne å pakke sakene sine nå da <33


 

ehh, jaa..

 ja da har det gått en stund siden jeg blogget da, beklager det, men har glemt helt av det.. men nå har jeg ikke så mye annet å blogge om en at jeg ikke ha gjort så mye spes i dag, jeg har spist is og drikket kakao og sett på tv og film, også var jeg på (korps) øvelse da<3 og nå ser jeg på film også skal jeg snart begynne å pakke til i morgen :D lurer dere på hvor jeg skal så kommer det et innlegg straks om det <3


 

natti alle søte :)

ja, da har jeg sett på en episode med supernatural så nå er det på tide å legge seg <3 så da sier jeg god natt allesammen så blogges vi vi senere<3

~yooo!
 

blogge, blogge!

 jaa, beklager for lite blogging i det iste, jeg har helt erlig glemt helt av det. også har jeg ikke orket å blogge.. :/ men jeg skal skjerpe meg med bloggingen, jeg ska lblogge minst et innelgg om dagne<3 men jeg fikk plutselig lyst til å legge ut bilder av ommet mitt og sånn, men da må jeg bare ta noen bildre av det og sånn først :p <3 men blogges straks, også kommer det bilder av rommet mitt snart :)

~mej<3
 

VIL TIL OSLO!

ja, nå er JB i oslo og jeg har syykt lyst til å dra å se han. jeg fikk lyst til å da også men da måtte jeg dratt alene og det vel jeg ikke, jeg tørr ikk heller genetlig å reise til oslo alene.... menmne jeg har sykt lyst til å treffe han, fordi dette kan være den eneste gangen jeg noen gang kan ha skjangsen til å møte han. men siden jeg ikke fikk kommet meg innover til oslo i dag så håper jeg på at han kan komme igjen senere! <33

Dagen i dag.

hei<3
idag har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg var på skolen og vi øvde til staffetten den første halv delen av skolendagen i dag, også fikk jeg strekk og litt sånn i bene så det gjør sykt vond å gå menmen det får gå. etter skolen reiste jeg og Rikke en liten tur til gran og av der til litt over 4 så reiste vi hjem igjen. når jeg kom hjem spiste jeg også la jeg meg på sofaen og klarete å sovne.... halv 6 eller kvart på 6 da så reiste jeg til toneveld og øvde (korps øvelse) og var der til klokka 8 så reiste jeg hjem. og nå vurderer jeg å legge meg fordi jeg er så sykt trøtt. hehe. det avr dagen i dag<3 


 

savner gutten min.

heei <3 i dag så var jeg på skolen og etter skolen så reiste jeg nesten rett til gran, eller jeg var hos en sånn fysoterapaut først da, men når jeg kom til gran (med Rikke da selfølgli) så møtte vi Thomas puus<3 og Joachim, også var vi med de til nesten kl. 5 så måtte Thomas gå :( eller han måtte egentlig gå før da men... men etter at han reiste så gikk jeg Rikke og Joachim rund omkring på gran og ikke gjorde så mye, kl 8 så stak vi på kebaben og jeg og Rikke bestilte kebab, så ble vi henta halv 9 eller noe så reiste vi hjem igjen. <3 var kos<3


 heheh, jo overskriften da. jo jeg savner Thomas, ja jeg vet jeg møtte han i sta liksom, men savner han nå fordet... :( <3 elsker deg da gutten min<33
 

sov godt alle sammen

forst og fremst beklager for lite blogging men har ikke orket å blogge når jeg har hatt muligheten. 
men nå legger jeg meg så sier natta, også lover jeg at jeg skalklare å blogge i morgen<3 så natta <3 

# I LOVE YOU

love-quotes-sayings "i love you for all that you are all that you have been and all you are yet to be"
 
i love you heart cute
 
i-love-you-cell-phone

hoho

heeeiu<3 
idag har jeg hatt det morro, veeldig.. :p hehe, jeg sto opp halv 12 også fikk jeg beøsk halv 1 eller noe også elles har jeg ikke gjort så veldig mye :p.. egentlig skulle jeg på stranda i dag, men det ble ikke noe av + at det er ikke så fint vær ute også er det egentlig ganske kalt.. menmen. nå sitter jeg å tegner og hører på musikk også snart skal jeg se på film, hvis jeg finner en film å se på da. :) så blogges senere<3
 
~gammelt bilde<3

God morgen alle sammen

jau, da har man stått opp og spist frokost som vanlig, og nå gjør jeg egentlig ikke så mye. Prøver å bli voken og sånn også hører jeg på musikk + har fortsatt besøk av Rikke da. men god morgen alle sammen og dere får kose dere i fin været, også gratulerer til alle som er komfirmant i dag. så dere får stror kose dere i dag da<3

~bilde ble tatt i går.
 

# Love3

536788_365433876849895_1410449506_n_large
429326_337100413002481_197165916995932_904035_851236776_n_large
Tumblr_lvad55uzrg1qdkjypo1_500_large
417298_251056744987196_1514559620_n_large
419511_251056714987199_196580860434785_521049_2108035174_n_large
~yes you can.
Tumblr_m4od0x9rhs1rx0e8po1_400_large  

sant, så sant
kos på stranda!

hei, sorry for lite blogging i det siste, men jeg synes det har vært for fint vær i det siste til at jeg kunne være inne å drive på pc'n. 


 men jo<3 på Onsdag så var jeg nede hos Rikke med Cecca, også grilla vi og hørete på musikk. etter vi hadde gjort det stakk vi til vannet(et vann der det er sykt fint) også bada vi og koste oss, og vannet var faktisk veldig varmet xD
men på Torsdag så gikk jeg og cecca rett til stranda etter skolen og var der til klokka 6 eller noe, jeg fikk ikke lov til å være der lenger den dagen..-.-'' men det var koskos da<3 så jeg gikk hjem og var hjemme resten av kveldan da, også sovna jeg egentlig ganke tidlig den kvelden men jeg klarte og forsove meg den dagen så jeg kom fosent til skolen, jeg vart serrigjørt sykt surt da, fordi vi hadde fremføring i samfunsfagen og jeg vill sånn helt serr lyst til å ha den fremføringa, men nei det fikk jeg ikke... men jo, etter skolen på fredag så stakk jeg på butikken og kjøpre masse ting til stranda så vi skulle ha noe å kose oss med<33 så vi (jeg, Rikke og cecca) stakk på sranda halv 4 og var der til klokka halv 11, på stranda møtte vi en del som vi var med, som for eks, Thomas, Joachim, Celine, Angelica, Chris og mange fler. <3
også i dag da, så sov Rikke over hos meg også stakk vi på stranda halv 1 og møtte Thomas gutten min<3<3 så vi var på sranda til klokka 6 halv 7 eller noe så gikk vi til brandbu og opp til Madelen og sånn<333 etter det så ble vi hentet og Thomas måtte gå hjem fra brandbu og han bor liksom på gran, så når han var sånn ca. oppe ved der jeg og Rikke bor så gikk vi å møtte han<3
så de siste dagene har jeg altså vært på stranda og kost med, sola meg og bada en del dager på ra nå er ikke verst, og vannet var faktisk varmt også<33 sykt chill da, får håpe god været fortsetter nå da så, så blir det sykt herlig<33


Bilder fra dagene<33 ~chill med bading og være på stranda da! <33natta søtinger

da sier jeg natta jeg, skal jo orke å stå opp i morgen også, og i morgen skal jeg til tannlegen også da... hoho funny... men har time klokka 9 så slipper første time på skoen da, men kommer sikkert til å sovne i tannlege stolen :PPppP men sier natta da, jeg så dov godt allesammen,<3

~natta allesammen<3 ~elsker deg Thomas gutten min<3<3<3

er engstelig....

jo, jeg fikk vite i bilen hvem av moren til Rikke at det hadde vært en syke bil oppe hos oss/ bestemor og betsefar, og at den hadde vært her lenge. også nå jeg går opp til meg, og skal opne døra så er den lås, så jeg ringer pappa og spørr hvor de er hen og da får jeg vite at de er på Gjøvik... :/ også ja, jeg blir redd da for at bestefar har blitt veldig syk eller noe, men det er bestemor. hu hadde besvimt eller noe mens hun klipte gresset i hagen også hadde bestefar sett at hun lå der da etter et kvarter eller lenger. så pappa inge ført til legevakta men kom ikke igjenomm så han ringte 113, så anbulansen kom. betsemor klarete bare så vidt å stå på bena sine også var hun kjempe trøtt/slapp. så betsemor kommer kanskje hjem fra sykehuset i morgen forhåpentlig vis. vi får hvertfall håpe at hun er bra igjen og kan komme hjem :)


 

Hjemme igjen da :)

jau da ha men vært hjemme i sanrt 2 timer da. jeg har ikke vært hjemme før faktisk, jeg har vært på skolen og rett etter skolen reiste jeg og Rikke til gran og møtte Thomas verdens beste<3 og Joachim :) også var vi i gran med Thomas og Joachim helt til Thomas måtte stikke. Etter dte gikk jeg Rikke og Joachim på kebaben og der kjøpte jeg og Rikke en kebab som vi delte <3 jeg og Rikke tok busse tilbake til brandbu rundt halv 7 eller noe<3 også var vi i brandbu med Morten, Robin og cecca og koste oss, mens Robin og Morten hang oppå oss og tulla hele tiden. :PPppP vi gikk litt rund og koste oss og litt da, som vanlig <3 halv 10 ca. ble vi hentet og vi reiste hjem igjen, når jeg kom hjem var det ingen her, så jeg ble litt bekymra, men hvorfor kan jeg ta i et annet innlegg, men så heldig vis var vinduet på rommet til marius (lillebroren min) oppe så jeg klatret inn det, så etter det så har jeg sett på tv, snakket med Rikke i telefonen og spist is + snakka med folkda <3<3 

~jeg og Rikke på vei til skolen<3
 

# WeheartIt moment (igjen)

Tumblr_lxq8jrvvgd1r5jttqo1_500_large
Tumblr_m4332owine1r8iitdo1_500_large
398830_356748254388819_100001609436204_966804_1836934856_n_large
Tumblr_lykbxlmvke1r7k4nho1_400_large
Wallpaper-507624_large
Tumblr_m4e1xc0vjt1qjuevro1_500_large
550f09ea915111e1b10e123138105d6b_7_large
Tumblr_m4bent86rn1qh1253o1_500_large
Tumblr_lrdaa1qr9o1qh1n3oo1_500_large
Tumblr_lvhy021rul1qjycago1_500_large

Dør snart.!

omg... jeg dør snart.. litt randbom overskrift egentlig, men jeg dør serr sanrt da, jeg klarer faen meg ikke slutte å tenke..... jeg så liksom Thomas for 2 timer siden, og jeg savnet han ca. at minutt etter at jeg sa hade, og jeg angrer meg for at jeg ikke gikk ut og snakket med han og rikke istedet for å ha øvelse...... jeg klarer ikke å slutte å tenker så dør snaaaaaart!.... jeg blir serr gal av all den tenkingen...-.-''' 


 ~fordi jeg saner deg og ikke klarer å slutte å tenke..

hits