mariacutie1    

september 2012


Be HAPPY?

er det noen vits? ja det er det, du bli mye bedre likt da og du blir bare mye mer glad hvis du smiler og prøver å bli glad, du bli glad av det selv. men uansett hvos lite du egentlig føler får å være glad så prøv! prøv å vær glad å smil. verden bli såå mye bedre av det. lover dere. Jeg må bare tro på det jeg akk skrev fordi jeg trenger noe å tro på nå, og det er det jeg prøver på, jeg prøver å smile og være glad gjennom dagene som går, og liver blir bedre av det, og jeg bli dedre likt :) 

det gikk bra helt til nå!

Ok, jeg ble skuffa over at det gikk an å være så barnslig av deg, men så når jeg tenkte over dette at du også hadde slettet meg så tålte jeg ikke mer. Og når jeg snakker til deg og det jeg fortalte deg den ene dagen på potetfestivalen JEG MENTE ALT! men du fikk tydelig vis ikke med deg halvparten av det jeg sa til deg engang, så takk for at du hører etter når jeg snakker til deg. og hvis du ikke fikk det med deg så kan jeg skrive det her hva jeg faktisk sa til deg! " Du kan jeg snakke med deg? Du jeg beklager hvis jeg ikke har fått vist deg det så godt at jeg fortsatt vil være vennen din, jeg klarer meg ikke uten deg, du kommer ALLTID til å være bestevennen min, så beklager hvis jeg ikke har klart å vise deg det, men jeg er ikke så flink til å vise ting. beklager. Men som jeg sa jeg kommer ikke til å klare meg uten deg som venn, du er så god å snakke med du, og det er godt å snakke med deg, jeg håper vi alltd er venner, uansett hva." etter det så gikk vi bak de andre litt så spurte jeg om vi skulle gå til de andre som var foran oss, og grunnen til at jeg ikke sa noe mer var fordi jeg ikke ville gråte foran deg! jeg klarte ikke å si mer før jeg hadde begynt å gråte, så beklager, men jeg ville ikke vise hvor følsom jeg egentlig er, men hvis jeg hadde begynt å gråte når jeg sa det til deg kanskje du hadde trodd på meg? eller jeg vet ikke, du hørte tydelig vis ikke hva jeg sa så, du sa hvertfall ikke noe av det jeg sa til deg til de andre, du sa bare at jeg ville ha deg som venn, så takk da. DU er forsatt bestevennen min, men jeg er tydelig vis ikke vennen din så takk. jeg skal ikke bry meg om deg noe mer jeg, hvis det er det du vil! OG sånn så du vet det så er jeg glad for at ting har blitt bedre for deg! fortsatt glad i deg vettu, og du betyr fortsatt masse for meg! så håper allt blir perfekt for deg!!

Slappeste dagen ever!

hei, siden jeg ikke har så mye å gjøre idag så tror jeg at det kommer til å bli en del blogging på meg idag, så det er bare å holde seg oppdatert på bloggen min så kommer det nok til å komme mange forskjellige innlegg idag tror jeg. 

Siden dette er en av de slappeste dagene ever, så har jeg på meg jogge bukse og bare slapper av med musikk på høyt volum på rommet mitt, utrolig kos egentlig men jeg føler meg så slapp så skal nok rydde rommet litt. ser ikke ut på rommet mitt nå og det harr det ikke gjort på en stund så er vel på tide å få ryddet litt. også kanskje jeg jogge meg en tur etterpå, vi får se, kommer an på når brødra mine kommer hjem fra bursdag så kansje jeg joiner dem litt idag, savner egentlig å henge med dem og dagen, en del år siden jeg var så mye med dem nå så. men blogges da :)

 


kjeder meg :ppGLEDER MEG SÅ G*******

åhh, jeg gleder meg sååå! det er utrolig lenge til da, helt til sommer ferien igjen.. :( men da skal jeg til England, Jeg skal dit i starten av ferien sammen med korpset og kose meg og spille litt :D det kommer til å bli så utrolig kos det at jeg skjønner ikke at det går an.

Men etter jeg har kommet hjem igjen fra england med korpset, litt lenger utti ferien så skal jeg være med Rikke, Monica (moren til Rikke) og kjæresten til moren til Rikke Til engand! :D de skal spandere turen på meg! :DD *glad barn* så nå skal jeg bare begynnne å spare penger til ferien så jeg har noen penger å handle for i England, fordi jeg har en stooooor følelese av at jeg og Rikke kommer til å shoppe utrolig mye mens vi er der! hihi♥ kommer til å bli verdens beste ferie noen sinne! ♥♥


LOVE U JENTA MIIII!♥♥♥ ;***

Hot or Not?

                         
    fra H&M.no                                                                            Fra H&M.no                             
Fra H&M.no                                                                                            fra H&M.no

 

                     
               fra H&M.no                                                                      Fra Nelly.no

 

                        

Fra Nelly.no                                                                                             Fra Nelly.no

     


mhmmm

Hva var det jeg hadde tenkt til å blogge om nå? sånn serr jeg glemte det akkuratt.... Jooo da kan jeg blogge om hva jeg gjør og skal gjøre idag da. Jeg har vasket og sånn nede hos bestemor så jeg tjente litt penger da. også nå sitter jeg bare å later oppe på rommet mitt mens jeg hører på musikk, men jeg vurderer egentlig å bytte om og stikke ut  å kjøre firehjuling hvis jeg får lov, eller så tror jeg nok at jeg tar å jogger meg en tur, har negynt å bli støl etter igår, men da får jeg vel bare bevege på meg så det går over da :p hehe.hva har dere gjort idag? 
hva skal dere idag? 

Vi jenter elsker at gutter....

Vi jenter elsker at gutta klemmer oss bakfra, og at de tør å være seg selv nå de er med deg og rund andre. 
At de sier at vi er de enste i hele verden som han liker.
At han tørr å kysse deg foran gutta unsett hvike tilfelle det er.
At han viser at du er jenta hans og ingen andre sin.
At han tørr å komme bort til deg uten å være helt nøørd. 
At han gir deg genseren din hvis du er kald.
At han kommer bort til deg hvis han ser du har det vondt eller er lei deg.
At han gjør ALT for deg når du trenger det.
At han ringer deg bare for å si at han elsker deg og er glad i deg (savner deg).
At han gjør alt for å være med deg når som helst.
Hvis han ser det har kjedd noe slipper han alt han har kun for å hjelpe deg.
At han er en som tørr å si i fra om alt uansett hva det gjelder.
At han er erlig med deg og ALLTID sier sannheten.

 

 

noen som er enige? 
 

Utrolig MORRO

åhh, det har bare vært så utrolig morro idag, vi har hatt balldag i dag på skolen. Vi vant to av kampene våres, tapte en og fikk uavgjort en gang, men vi kom desverre ikke videre til semifinalen.. :( men vi gjorde det ganske bra da, men uansett så hadde jeg det korselig i dag. Men på morgenen idag når jeg sto opp og litt utover dagen så reinet det, men det ga seg heldivis til slutt da. 

Etter skolen så ble jeg og Rikke henta så reiste vi hjem, og spiste litt. Ettter det lånte vi firehjulingen til broren min og kjørte litt her og der i skogen og litt :) det er morro. også fikk Rikke kjørt litt også så kanskje hun tørr å kjøre mer alene nestegang :pp men hun er flink da. 
SEX

Alle som har hund kaller ham King, Rex eller lignende. Jeg kalte min for Sex, bare for moro skyld. Nå er jeg imidlertid ganske flau over å ha Sex. Sist jeg hadde Sex på kontoret, fikk jeg kjeft av sjefen for å ha spurt frøken Hansen om hva hun syntes om Sex. Da jeg forsøkte å forklare sjefen at jeg hadde hatt Sex siden jeg var elleve, svarte han at jeg var litt av en type. Da jeg giftet meg og dro på bryllupsreise, tok jeg selvfølgelig hunden med. Jeg sa til resepsjonisten på hotellet at jeg ønsket et rom for mannen min og meg, og et spesielt rom for Sex. Resepsjonisten svarte at alle rommene på hotellet var for sex. - Du misforstår, forsøkte jeg, - Sex holder meg våken om natten. - Meg også, betrodde resepsjonisten meg. Hunden min angrep en gang en annen hund og jeg gikk rettens vei for å beholde den. - Ærede dommer, sa jeg - jeg hadde Sex før jeg giftet meg. - Jeg også, repliserte dommeren. Da fortalte jeg ham at etter at jeg giftet meg ville ikke mannen min at vi skulle ha Sex lenger. - Samme her, sukket dommeren. Her om dagen stakk hunden av. Jeg trasket i timevis i nabostrøket for å finne den. En politibil kjørte opp på siden av meg og spurte hva jeg gjorde i denne gaten klokken tre om natten. - Jeg leter etter Sex, svarte jeg. Politifolkene vekslet blikk og ba meg høflig, men bestemt om å ta plass i baksetet og bli med på stasjonen. - Har dere Sex på politistasjonen ? spurte jeg. Nå er jeg hjemme igjen etter to dagers varetekt. Hunden er også kommet hjem etter sin søken etter det annet kjønn. Den har nå fått navnet Trygve.

 

måtte bare stjele den fra Knoxie.blogg.no!


dorlig kvalitet.. og gammelt bilde.

får vel si God natt da.

ja da begynner jeg å bli litt trøtt, så da skal jeg bare ordne klar tingene til fotball/ball dagen i morgen. Så skal man legge seg, så da sier jeg godnatt til dere alle sammen! sov godt :)


-Jeg savner deg..

ANNBEFALES

Jeg har drivd å sett på en del klær fra Bikbok i det site å di har kjempe mye fint, men jeg har ikke kjangsen til å reise til bikbok for å kjøpe det jeg vil ha, men det problemet at jeg må reise så langt for å kjøpe det jeg vil ha, har jeg ikke lenger.  Endelig så kan jeg jøpe klær fra bikbok.com 

 

skulle ikke vært lov!

I det siste har jeg hatt kjempe god selvtilitt, men det har nå forandret seg!  Jeg stiller meg på vekta ser at jeg har gått ned i vekt, ser meg i speilet så skjønner jeg ikke at jeg ikke heller har gått opp i vekt, skulle tro det. Jeg synes jeg bare blir tykkere og tykkere for hver dag som går.. det er så følt, jeg tørr nesten ikke spise lenger, fordi jeg er redd for å legge på meg.. og det hjelper ikke akkuratt at andre tuller med meg og sier at jeg er tykk heller fordi da får jeg bare mindre lyst til å spise noe som helt. men skal prøve å trene så mye jeg rekke for at det skal bli bedre.. :(

Flink venn jeg har!

isat så skulle Rikke farge ettervekset min, jeg synes det er stykt med ettervekst. så hun skulle bare bleike det øverste på håret mitt, altså etterveksen. men hun dro jeg bleikinga uttover i helehåret nesten så jeg har nesten helt hvitt hår noen steder i håret :pp så takk. (men du er fortsatt flink da, så du skal fortsatte å farge håret mitt!) hihi. 

her er resultatet!

synes sykt dorlig...


 

GLEDER MEG!

åhhh, som jeg gleder meg til i morgen! Vi skal ha balldag på skolen og det er kjempe morro! Jeg skal spille fotball hele dagen og det kommer bare til å bli så morro, men etter skolen så skal jeg slappe av litt hjemme så skal jeg på korps øvelse. Det bli også morro. det er så morsomt å spille synes nå jeg, goså har jeg tenkt til å spørre om jeg kan begynne å spille s-kornett, også om jeg kan spille flygelhorn hvis an som henter eivind ikke vil spille det noe mer, fordi det er kjeeempe morsomt å spille det. hehe, 

 

men nå, elllers så sitter jeg bare her og ser på klær jeg liker og hører på musikk, kommer snart et innlegg om klær. :)
25.09.2012

hehe, jau da. Da venter jeg bare på at Rikke skal komme opp å farge ettervekseten min. det er så stkt med etterveks hvertfall når du egentlig har så mørk hår som det jeg har. men da skal jeg fage håret jeg da :)

Hjæm!

da har man kommet seg hjem da,  hadde det kjeempe morro på skolen idag, en av de beste dagene. vi hadde fremføring idag for hele klassen, vi skulle dramatisere et sånn stykke som vi har drivd å jobbet med i norksen, var kjempe morsomt. men er glad for at jeg er hjemme nå da. vil være litt for meg selv. orker ikke alle andre.. ikke spør hvorfor. men jeg har sagt at jeg har forandrett meg i det siste jeg vet ikke hva jeg tenker lenger og hvem som er vennene mine lenger, men sånn  er det bare, trenger litt tid for meg selv så jeg kan få tenkt litt bare. 

Men jo sånn ellers idag så har jeg tenkt til å slappe av litt foran pc'n se litt på film også hadde jeg tenkt også skal jeg ut å jogge meg en tur i en time eller to da. synes det er ganske morro å jogge så. 

hva har dere gjort på skolen i dag?
hva skal dere gjøre senere i dag?


kos dere videre idag! :)

 

 

gikk rett i dass..

hei, da sitter jeg på skolen og er akuratt ferdig med rle prøva. den gikk rett i dass rett å slett. trodde den kom til å gå bra siden jeg satt å øvde i helegår, men det hjalp vist ingen ting... den kunne serr ikke gått noe verre en det den gjordet.. men nå skal jeg slutteå klage her. gleder meg til norksen etterpå♥ men blogges etterpå.

skal man det da tro.

ja, da sitter jeg å øver til RLE prøva i morgen har sittet i3 timer nå og øvd + å lagd ferdig svarene på må spørsmåls videoen som jeg la ut ista. nå tror jeg at jeg skal øve litt til til prøva i morgen, jeg har satt veldig stort krav til meg selv i år og det er å ikke ha en eneste dorlig karakter i noe som helst fag så derfor må jeg lese. men etter jeg har lst litt til skal jeg ned å spise litt tror jeg, fordi jeg begynne rå bli veeldig suulten :p også legger jeg meg nok. har vært sliten i heledag, også må jeg slappe av litt siden hadde jo cupern idag så. kommer nok et innlegg før jeg legger meg. så da blogges vi.


Nevn karakteren din i matte. 

en sterk 4'er, dorlig,vet...

Svar på Spørsmålsrunden

Ja da har jeg blitt ferdig med videoen da, men den ble sykt dorlig så beklager for det. 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, men hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å spørre svarer på alle spørsmål uansett hva det er. 

We Are Never Ever Getting Back Together

utrolig fiiin sang! loveit

Live While We're Young

åhh, gad, jeg er bare blitt helt forelsket i denne sangen! den er såå fin/bra. bare digger de♥


Outfit - idag

hehe, dette er det jeg hadde på meg idag. Ikke tenk på håret mitt, det vart sykt hemma! men ja dette hadde jeg på meg idag. 
hva synes dere? Nevn et familiemedlem du setter stor pris på.
jeg setter like stor pris på alle!

CUPERN! fun.

herregud jeg er syykt sliten, det skulle ikke vært lov å gå ann å være så sliten som det jeg er nå! det mener jeg sånn serr! På skolen idag så var alt bra, også skulle vi ha gym da i nest siste time også fant jeg ut at vi skulle ha cupern da, det derre som du løper så langt du orker og rekker på 12 min. jeg klarte meg bra synes nå jeg, men jeg ble ikke førnøyd med resultatet til hvor mange runder jeg løp så jeg vurderer å ta den opp igjen i morgen i gymmen da, fordi jeg vil ha et bedre resultat, jeg nekter å ha dorlig karakter i gym, men jo etter skolen så måtte jeg gå hjem igjen og det er 3.9 killometer, altså veldig langt, og siden jeg har problermer med bena fra før av  + at jeg har asma så trodde jeg at jeg bare skulle dette sammen på veien hjem, jeg var så utrolig sliten at jeg rett å slett ikke hviste hva jeg skulle gjøre. men jeg prøvde å la være å tenke på at jeg hadde vond da og var så sliten som det jeg var, så jeg kom meg jo til slutt hjem igjen, brukte 3 kvarter på å gå hjem. men utrolig bra jobba til dere jentene og noen av gutta i klassa som løp cupern idag, kjempe bra jobba! stolt av dere alle! håper det går bra med Camilla da, hun var syk fra før av også løp hun cupern og hun begynte å berkke seg når vi var ferdige, synes så inndelig synn på deg! håper det går bedre nå da! 


stykt bilde! var sliten.!


Nevn hvorfor du blogger.


Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy, og jeg trenger å få ut det jeg har inni meg som jeg ikke klarer å få ut til noen. men det er mest fordi jeg synes det er morsomt, men synes det er morsomst når det er en del som leser og kommenterer bloggen min da

Heiiu

Heiiii, da er man på skolen da og jeg gleder meg faktisk til at det ringer inn til første timen, hehe. Vi har tysk i første timen og jeg synes tysk timene er morsomme.
Jeg synes egentlig skole dagene er morsomme jeg så jeg gleder meg til skolen begynner hver dag så faktisk.

Men da blogges vi sikkert iløpet av skoledagen eller når jeg driver å går hvem :)

Berfore I die

#parisblogbilder 3 - AmOoRe_Before I die ♥before i die, shop in ny - inspiring picture on Favim.comTumblr20 Things I Want To Do Before I Die. <3. --Coco Chanel-MelissadoqanTumblrBefore I Die ..BoyFRIEND and GirlFRIEND <3what i wanna do before i die | Jeg elsker degbefore i die | TumblrBefore I DieTumblrwdywtdbyd?perfect bucket list~

HOME

home sweet home. hehe, da er man hjemme gijen da etter å hvert på loddtrekting og dånn greie man byr på ting. ( kommer ikke på hva det heter).. men jo nå har jeg endelig tid til å slappe av, Jeg skal først gjøre lekser også kommer Rikke opp en tur. vi kommer nok ikke til å gjøre noe spennende men ja. Nå for øyeblikket så sitter jeg her å blogger og hører på musikk, mens tankene strømmer rundt oppe i hode mitt. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, orker det snart ikke mer, alle tankene mine har blitt til et stort kaos oppe i hodet mitt, og jeg begynner å lure på om jeg har gjort de riktige vanlene i livet som jeg burde ha tatt. menmen, nok om det. det er jo tross alt skole i morgen så jeg må prøve å være avslappet til skolen vell. er ikke så morro å være stup trøtt når man er på skolen for å si det sånn. hehe.


normal, vet det!

Hva har dere gjort i dag/helga? 


Nevn hva du heter på instagram, facebook og kik. 
Instagram @mariacareface || Facebook @Maria Grinaker || kik @MariaGRINAKER

HOT!!

      
        Betti Tunic fra nelly kr. 399               Jodie Dress fra nelly kr. 499

 


      Lavis Dress fra nelly kr. 349             Wild Leo Dress fra nelly. kr 449

 

                 
Sequin Waist One Dress fra nelly kr. 499        Strapless Drop Back Dress fra nelly kr. 399


Nevn noe du er avhengig av. 
Cola 

 

Black and Withefikk lust til å være litt selvdigger. :p


Nevn en person du savner.

ehm, jeg savner egentlig ingen for øyeblikket, sånn serr!

God Morgen alle der ute!

Da har jeg stått opp og fått fiksa meg, eller jeg har vært våken siden kl.10 da men jeg har ikke fått vært på pc'n før nå. 

Snart så skal jeg begynne å pakke sammen sakene mine og reise hjem igjen til pappa, også skal jeg spille litt med korpset på ungdomsskolen når jeg kommer hjem igjen. Også skal jeg nok ta meg en joggetur. 


Nevn noe du trodde du ville angre på, emn som du ikke angrer på alikevel. 
ehmm, å slutte å være på appo sikkert?

Love? what is that?

I'm sorry thet i love you, i'm sorry thet i miss you and i am sorry thet you are on my mind all the time but thets just the way love is and it's not my fold thet you are a soo nice boy and thet you look soo fine and thet you smell soo good...thets is not my fold...

ILOVEYOU thets all....??


Nevn ei jente som betyr masse for deg. 
Må vel bli Rikke det♥  også Cecilie og Marte♥ :) 

God Natt.

da har men sett hverden beste skekk/horror film da :D bare elsker den, altså The Haunting of whaley house. det er bare verdens beste film, har sett den et par ganger nå og er fortsatt ikke lei den. Men nå er det vel på tide å legge seg snart væ? må stå opp ganske tidlig i morgen fordi jeg må reise hjem gansketidlig, fordi jeg skal spille på noe sånn grier på ungdomsskolen i morgen, det er noe slaks logg salg og sånneting. så sier godnatt og sov godt. blogges senere :)
Nevn en fin quote.  
Just live you're life, and smile to everything. 

The Hauting Of Waley house.

Da skal jeg se på horror film meg Jeanette, The Hauning of waley house. Bare elsker denne filmen! Den er sykt bra og jeg elsker den bare kjempe masse!<3

fest og cocktail (hot or not?)

                        Multi Tube Dress fra bubbleroom.no kr. 499

 

           
 Mabel Dress fra 
bubbleroom kr. 1 499.          Sweet Love Jumpsuit frabubbleroom kr. 2 199.

 

                             
Just One Kiss
 Dress fra bubbleroom kr. 1 899.        Sisters Point fra bubbleroom kr. 499.


Nevn en gammel sang du syns er fin.  

ehh, vil det si en sang for noen få år siden eller fra når jeg var noen få år gammel? jeg tar begge jeg :) I Love You og  life is a highway.

SPØRSMÅLSRUNDE.

Jeg tenkte det at jeg skulle ha en spørsmålsrunde jeg, fordi det er sikkert noe dere lurer på om meg og sånn. Så uansett hva dere lurer på så er det bare å spørre! jeg svarer på absulutt alt, uansett hva det er dere lurer på! Jeg skal svare på alle spørsmålene i en video tror jeg, har ganske dorlig kamra men jeg skal prøve å få det til fordet. håper dere kommenterer alt dere lurer på :)


Nevn ei jente du alltid vil være glad i. 
Rikke jentami♥Beauty

      
Sofie eyeshadow kr. 39             Sofie eyeshadow kr. 39

     
Sofie eyeshadow kr. 39             Nail polish kit kr. 49

       
Fiona Foundation kr. 69             Maria liquid eyeliner kr. 39

   
 Maria liquid eyeliner kr. 39           lovisa lipgloss kr. 49

          

     lissa lipgloss kr. 29                     lissa lipgloss kr. 29 


 Nevn en gutt som betyr masse for deg.

ehm, det må vel bli thomas det. 

 

INSPIRATION

HoofdingsafbeeldingMàn đêm kỳ ảo - Chaobuoisang.net
angel.png on imgfaveTumblr
Sabbiii -Metamorfose Digital
Tumblr_makeg38is51ref3vyo1_400_large


 Nevn en ting du angrer på.  Jeg angrer at jeg har såret noen av de jeg bryr meg mest om.

HOT!

                     
molly top fra ginatricot kr 99.                        Paris top fra ginatricot kr 199.

 

                            
  Elsa Knitted vest fra ginatricot kr. 499               Vero Moda Dress fra boozt kr 199.

 

                       

    2AD DAY fra boozt kr 1999 kr.                          Vila Marcel Stud Dress fra boozt kr 499.

 

Går det greit?

da har jeg stjålet noe av knoxie.blogg som har stjålet den fra coz.blogg. det er sånn utfordring som jeg skal ta med nesders på hvert innlegg jeg legger ut så har jeg får jeg litt mer vilje til å blogge goså :)
 Nevn en ting du angrer på. 

Nevn en gutt som betyr masse for deg.

Nevn ei jente du alltid vil være glad i. 

Nevn en gammel sang du syns er fin. 

Nevn en fin quote. 

Nevn ei jente som betyr masse for deg.

Nevn noe du trodde du ville angre på, emn som du ikke angrer på alikevel. 

Nevn en person du savner.

Nevn noe du er avhengig av. 

Nevn hva du heter på instagram, facebook, snapchat og kik.

Nevn hvorfor du blogger.

Nevn et familiemedlem du setter stor pris på.

Nevn karakteren din i matte. 

Nevn en bra blogg.


Også lurte jeg litt på om dere hadde lyst på en spørsmåls runde? jeg skal svare på spørsmålene i en video hadde jeg tenkt, men hvis det er noe dere lurer på så er det bare å kommentere i vei også skal jeg svare iløpet av morgendagen, det er selvsagt lov å komme med spørsmål etter det å da. 

 

Dette er Morro!

siden jeg har begynt å blogge for fult i det site også har jeg begynt å blogge litt andeledes en det jeg har gjort tidligere så har jeg fått flere lesere og kommentarer på innleggene mine, det er egentlg veldig morro, og gjør så jeg bare får mer og mer lyst til å blogge. Disse tre siste dagene så har jeg gått fort opp på blogg lista over Gran kommune, jeg var ikke på lista en gang for tre dager siden med denne bloggen og igår lå jeg på rund plass 60, Og idag så har jeg gått opp til plass 3 på blogg lista. 

Det er morro å se at det er noen som er interisert i å lese bloggen min og jeg håper at dere liker den, håper dere fortsaetter å lese og kommentere bloggen min. legg igjen linken til deres egentlig blogg også hvis dere har så skal jeg ta en titt innom bloggen din. 

Det er bare å komme med innspill til hva jeg kan blogge om og som innteriserer dere til å lese bloggen min!

Dresses! (hot or not?)

                        
Mimosa Lance Dress fra Nelly kr 399.                                 pearl dress fra nelly kr 399.

 

 

                    
Lance Trim Babydoll fra nelly kr 449.                                Olivia dress fra nelly kr 499.

 

 

                             
       Missy Dress fra nelly kr. 449                                           Pamala Corsage Dress fra nelly kr 577.

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/

WANTS from bikbok

                                         

          hombre sweater kr 399.                                                   skater dress kr 399.

 

                

              NYC hood kr 299.                                                     scully top kr 199.

                  
               Susan top kr 79.                                                       jaffer jacket kr 299.

 

                                    Dean Denim jacket kr 499.                                                    Ingvild dress kr 399.

 


  Alle disse kærne har jeg funnet på bikbok.com, håper dere liker klærne.

hva synes dere? burde jeg eller ikke?

jeg vurderer å begynne å blogge litt om klær, smykker o

g sminke som jeg liker og synes er fine/bra. Men jeg er ikke sikker på hva dere kommer til å synes om at jeg gjør det, så derfor måtte jeg spørre dere da, så hva synes dere? burde jeg begynne å blogge om det eller ikke? kommer nok et vanlig innlegg innimellom da. 

me want! (hot or not?)

                  

kjole fra nelly.com kr 379,-                                           kjole fra nelly.com kr. 499,-


                       
jakke fra nelly.com kr.3695,-                                       bluse fra nelly.com kr.299,-

           

sko fra nelly.com kr.995,-                                         sko fra nelly.com kr.499,-  

                                                                                            

converse(All Star Canvas Hi) fra nelly.com kr.699,-           converse (Star Player EV Ox) fra nelly.com kr. 699,'

OMG

ikke spørr hvorfor jeg skrev den overskriften, det er egentlig bare fordi jeg ikke har noen annen overskrift å skrive :p også fordi jeg har vært oppgitt over alt og ingen ting idag.

 

 Som sikkert noen av dere har fått med dere så går jeg i korps, og for dere som ikke har fått det med dere så ja, jeg går i korps. Det er ikke noe jeg egentlig vil, men i år så har jeg begynt å spille solo stemmene og 1kornett stemmene, så det er litt morro, og siden jeg spille rkornett også så spiller vi får det meste melodien :). det er litt kult sånn egentlig synes nå jeg :p menmen, jeg har hatt veldig lyst til å slutte i kops i maaange år nå helt siden jeg gikk i 4-5 klasse en gang faktisk, men nå så begynne rjeg å ha lyst til å være med, jeg sysnes det har begynt å bli morro å spille i korps og jeg får faktisk til å spille riktig når jeg spiller solosemmene og sånn. men egentlig så vet jeg ikke helt hvorfor jeg begynte å skrive om dette, jo jeg tror jeg husker det, det har noe med at i kveld så er det sånn vigga greier, at fok går langs vigga elva, og vi skal spille der :p  også de som danser hvertfall noen av de skal være der og danse eller noe :pp de skal hvertfall finne på noe for å underholde de som går forbi :). 


bilde fra igår når jeg skulle ta bilde med korpset. ser fucka ut :p


Mobilblogging! ^.^

God dag alle sammen, nå blogger jeg fra mobilen min fordi pc'n min ikke vil skru seg på for øyeblikket, pc'n min har vært sånn i det siste etter at skjermen begynte å løsne og nå sitter den så vidt på, men gidder ikke snakke om det, herregud. Men siden jeg ikke har så mye å blogge om så fikk jeg litt lyst til å legge ut noen bilder av megselv jeg :p og noen andre også da :)


fuck kvaliteten... 

heiihåååå

da har jeg vært ute å kjørt firehjuling jeg, og jeg hadde ganske flaks egentlig :pp jeg kjører rundt omkring i havninga og ettter den stormen som var i vinter er det veldig mange stubber der. og jeg gir jo bare gass så jeg hold på å falle av atv'en men gikk bra :pp så jeg fortsatte å kjøre litt da. men nå må jeg gjøre ferdig leksene også skal jeg spise og så ta bilde med korpset. (yey, fun) så skal vi spille litt da, så skal jeg jogge hjem igjen etter øvelsen tror jeg :D det er faktisk ganske morro å jogge. sånn serr jeg mener det!. men blogges da :)


bilde ble tatt på skolen for noen uker siden.

ferdig på skolen for idag da!

jaa, da er jeg ferdig på skolen da. så nå driver jeg og brenner noen cd'er og diver litt på face mens jeg blogger. også har jeg tenkt til å slette facebooken min etterpå, fordi jeg ikke gidder å drive på face noe mer, jeg har tenkt å fa meg et liv igjen. + at det er ikke en dritt som skjer på facebook lenger uansett så, så derfor gidder jeg ikke å drive på facebook lenger. men ja.  nå stikker jeg snart ut å kjører litt ATV jeg så da blogges vi snart. :)


(ikke i så godt humør.. vet ikke hvorfor.)

Nattiiii

jau, da har jeg vært ute og jogga meg en tur, jogga i ca. en time. Var veldig godt å få lea på seg, men når jeg kom hjem igjen så vart jeg glaad, fordi da hadde brødra mine kommet hjem igjen etter å ha sett på en firehjulign, og breoren min (marius) kjøpte den :D så nå skal jeg ha det litt morro med å kjøre ATV på gren og i havninga hjemme, etter skolen og litt sånn, men nå er det vel påtide å legge seg så da sier jefg natti jeg, så sov godt alle sammen og haper dere får en god natt søvn allesammen :)♥


bilde fra igår.

dette innlegget er til deg Thomas!

jeg spurte dere da om hva dere ville jeg skulle blogge om og jeg fikk et ganske bra oppdrag av thomas, og det var og skrive om han og litt sånnt. så ja.


 off, hvor skal jeg starte? jo vi har hatt det ganske vanskelig i det iste, vi var bestevenner og så var vi plutselig ikke venner i det heletatt lenger, vi snakka ikke men hverandre og jeg vart bare mer og mer lei meg fordi jeg ville ikke miste deg helt, uansett hvor mye jeg vet at jeg egentlig ikke fotjener å ha deg ilivet til å være der for meg. Du er det beste bestevennen noen noengang kan ha! lover deg! alle kan snakke med deg om problemene siden og du er der for dem og hjelper dem når de trenger noen å snakke med, det er bare så godt å ha deg der når man har det vondt. 

Men etter jeg såre deg så fælt som det jeg gjordet skjønner jeg egentlig ikke hvorfor du idet heletatt vil snakke med meg, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å leve med meg selv etter jeg såra deg så fælt som det jeg gjordet, jeg skjønner ikke at jeg kunne gjøre noe såndt mot deg, du er den beste vennen jeg noen gang har hatt, jeg viste at du ALLTID var der for meg uansett hva det var så var du der. det er bare på grunn av deg at jeg klarte å komme gjennom året ifjord. du hjalp meg gjennom alt som skjedde og det er jeg glad for. 

hva jeg synes om deg? ja si det, før så svarte jeg alt men det sa deg ikke så mye, men det var fordi det var alltfor vanskelig og finne ut hva jeg egentlig ikke likte ved deg. du er nesten perfekt du, Thomas. Du er værdens snilleste, alltid der for folk hvis de trenger det, fin, hyggelig,  osv. du er rettåslett nesten perfekt! (ps: du har blitt kjekkere en det du var!♥)

savner noe med oss to? joda, jeg gjør det, jeg savner at jeg viste at jeg kunne snakke med deg om hva som helst, nå vet jeg ikke om du bryr deg noe særlig om meg hvis det er noe. jeg savner deler av forholdet væres sånn egentlig. jeg savne å gi deg klem, jeg følte meg på en måte trygg når jeg ga deg en klem (ikke spørr hvorfor). jeg savner det gode vennskapet vi hadde før, før vi ble sammen! for da viste jeg at jeg alltid kunne regne med deg og jeg hviste at jeg alltid kunne snakke med deg og at du brydde deg og at du hørte på meg og hjalp meg så godt du kunne når det var noe. 


(fucka bilde, men det eneste jeg har av oss to) 
~Glad i deg da, Thomas :)♥ 

 

kunne bare ønske alt ble som før, at vi ble så gode venner som vi var før, jeg savner det virkelig, og jeg LOVER deg at jeg ALLDRI vil miste deg som venn! uansett hvor dorlig jeg viser det så er det sant!

hva er det dere vil lese om på en blogg?

heii, dere, jeg tenkte de at hvis dere vil at jeg skal blogge, så lurte jeg på om dere hadde noen forslag til hva jeg kan blogge om, noe dere vil at jeg skal blogge om så dere vil lese bloggen min? hvis det er noe dere vil lese om på min blogg så bare skriv det i kommentarfelstet under :)  

 

F_3ea3197593_large

det er da bare sånn dagene er!..

jauu♥ egentlig så må jeg gjøre lekser nå fordi jeg fant ut at jeg hadde myye lekser i forhold til det jeg trodde vi hadde :o men jeg orker ikke eller har ikke lyst, så jeg ville blogge litt :D


Dagene har bare blitt bedre og bedre, og jeg begynbner å lure litt på hvem som egentlig er mine ordentlige venner og ikke. er egentlig sykt digg og være med forskjellinge folk, men finner ut mye nytt, og man blir kjent med fler og det e r jeg glad for. men det jeg ikke er så veldig glad for er at jeg holder på å miste noen av de som bety mest for meg!.. så jeg prøver å gjøre hva som helst for å ikke miste de. men bare de synes det er vært å ta vare på meg da.. men nok om mine problemer, gidder ikke snakke om de nå. :pp 

potetfestivalen!

Torsdag til Lørdag så var det potetfestivalen i Gran, jeg var i gran til rundt 11 tiden de dagene, og jeg har kost meg utrolig masse masse de dagene♥ også var det tivoli der da :D jeg brukte opp over 1000 kr. på de tre dagene, men jeg kjøpte meg litt klær også da, men  jeg brukte opp mesteparten på tivoliet da :p men igår så brukte jeg ikke så mye penger da, jeg gikk en del rundt igran med Cecilie, Rikke, Joachim, Cate, Håvard og fler folk, det som har vært morsomst de sagene het har egentlig vært folka jeg har vært med :pp 

blogger senere♥

Kistefoss next

Jau, sorri har ikke fått blogget men blogger nå da.

Nå er vi i 9klasse på tur til Kistefoss-museet da. Boooring, men men vi må så, også er det veldig kaldt da men. Vi overlever vettu :p

Blogges senere <3

Just HOPE and WISH.

Her er en fortelling jeg fant igjen, som jeg skrev når jeg gikk i 7klasse. kan ikke huske at jeg skrev den engang. jeg hadde fått Innspirasjonen tll å skirve den fra en bok jeg hadde lest litt i på bareneskolen.


 Det har nå gått nesten 6år siden jeg så deg for første gang. jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke klarte å se bort fra deg, du var en liten kladd som sto der, eller du var egenlig ikke sjukk, men du gikk alltid i en kjempe stor boblejakke, året rundt. etter jeg hadde sett deg et par ganger så skjønte jeg at jeg hadde fått følelser for deg, jeg viste ikke hvordan det føltes å like noen før jeg så deg. fordi jeg hadde alldri hatt følelser for noen før. Jeg viste fortsatt ikke hva du het, men det brydde meg ikke fordi jeg viste at det alldri kunne bli oss, så jeg gadd ikke bry meg mer om det. tida gikk og jeg så deg ikke. noen av de jeg skjente snakka om en som het Eirik, og jeg hviste ikke hvem det var, men en kveld så var vi ute og så var du der og noen av venna mine sa: -Det der er han vi har snakka litt om, han Eirik. Jeg hviste ikke hva jeg skulle tro, når noen av de vennene mine viste hvem du var og hadde snakke om deg. men jeg sa: - åja, er det? det viste jeg ikke, men jeg har sett han en del før da. Også brydde vi oss ikke noe mer om han eller snakka noe mer om Eirik. Jeg hadde ikke sett Eirk på over et halvt år og jeg trodde jeg ikke hadde følelser for han lenger, men sånn var det ikke. Jeg ville bare være i nærheten av Eirk jeg. Det var noe anneledes med Eirk, noe jeg ikke har sett i noen andre. men jeg vet bare ikke hva det er. Tida gikk og jeg så han ikke så mye lenger. Jeg tenkte på han, jeg savna han, men jeg så han ikke lenger. det var som om at han var borte fra verden. Når jeg hørte at folk snakka om Eirik begynte jeg å savne han igen, og håpte at han kom dit jeg var, men det sjedde vel så å si aldri. Tida gikk og jeg glemte han, det gikk nesten et år og jeg hadde ikke sett han en eneste gang. Jeg brydde meg ikke, jeg hadde helt glemt Eirk. men så kom den dagen hvor jeg så han igjen og han var med de jeg var med den dagen, og så viste det seg at jeg fortsatt hadde følelser for han, selvsagt så hadde jeg det.. jeg skjønte ikke hva det var med han som gjordet det at uansett hvor lite jeg så han eller var med han så mistet jeg alldri følelsen for Eirk. Men jeg skjønte fortsatt ikke hva det var med han som gjodet det, som gjordet at jeg hadde følelser for han. jeg bare skjønner det ikke, det kan hende det ikke er meningen at jeg skal skjønne det. Men det er nesten som at det gangene jeg er med han fester seg i hjernen min! fullsetendig, de gangene jeg ser mot han og han allerede ser på meg, og han snur seg fort unna for at jeg ikke skal legge merke til at han allerede så på meg, eller de gangene han snakker til meg, eller bare stemmen hans, jeg vet ikke, kan hende det er derfor jeg liker Eirk, eller. Jeg vet ikke, det er nok ikke meningen at jeg skal vite det heller, virker hvertfall ikke sånn. men nå bare venter jeg på den dagen jeg finner det ut, finner ut hvorfor jeg har følelser for han, venter på å finne ut og jeg noen gang kommer til å miste følelsene for han, vi får se om den dagen kommer.

God Dag!

heiu♥ nå skal jeg begynne å blogge hver dag igjen! uansett hvor lite tid jeg har. lover dere! 


 Overskiften kan vi komme til litt senere. men jooo, idag så har jeg planer om å slappe av med musikk og en Bok, skal prøve å lese den ferdig iløpet av uken som kommer nå. Siden jeg nesten ikke leser bøker så lurer jeg på hvordan det skal gå. hehe. men målet mitt dette skoleåret er å forbedre alle karakterene mine, så da må jeg jeg skjerpe meg!  
men tilbake til hva jeg skal gjøre idag da. jeg har egentlig ikke planer om å gjøre så stor mer idag, men jeg skal kanskje ta å jogge meg en tur etterpå, hvis været holder seg sånn det er nå da, og hvis jeg ikke bli i dorligere for en det jeg er.  


boken jeg leser, den er bra, synes hvertfall jeg da.


 også blir desiget på bloggen min endret på idag! har fått Rikke til å fikse desigent mitt idag, fordi hun er suker flink til å fikse design så! :) 
 

hits